- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- xexe :D
 Отговор в тема
 Отговор в тема

абе кажете някви тренирофки да тренирам че съм голяма хърбатам кат стаам рано сутрин ли вечер ли нз
единствената тренирофка коята правя е да си мия зъбити и повярвайте изморително е
ама сер кажете нещо
знам че тряя първи да имам маса че после мусколи но колкото и да ям просто не надебелявам метаболзма ми е бърз или нещо от сорка
кажете там лицеви упори ли или нещо от сорта и колкоа пати на ден
ще ме извинявате ама съм малко тъпичак

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...034&highlight=
тренирофка
зъбити
мусколи
сорка
лицеви упори
и колкоа пати на ден
Научи се да пишеш първо..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Има супер много теми по въпроса, ползвай търсачката
\Първоначално написано от FuckedUp
Що, ако не може да пише не може да вдига гири/щанги или да е футболист? Та нали повечето са така, кво те грее
Who's next!
Забелязвам.Първоначално написано от CCooLL
На колко години си , височина , килограми ?
Ходи на фитнес
Първоначално написано от radeberger
във фитнеса ще си губи времето ....
първо,лостове (набирания,кофичики),влез в ритъм с тялото си....и после отивай в залата,качи маса яж храни богати на протеини! .. но нямаше да е лошо да си кажеш теглото,височината,годинит е за да можем да ти дадем точни насоки !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg

6te me izvinite samo za latinicata no trqq da pi6a barzo 6toto pi6a prez telefona i mi zema kinti :D
13 godini
47 kila
viso4ina - nqmam si i na predstava, 165 be6e mai :D

Освен четката,греби по-яко с лъжицата!Наиш ле къкви мусколи ща фаниш?!?!?Първоначално написано от CCooLL
Сериозно-3Х10 лицеви,3Х15 коремни преси,3Х15 клекове,3Х10 полукофички(кофички на пейка).Ако нищо никога не си тренирал-прави това 1 месец 4 пъти седмично.После се обади.
номера на коремните преси е да се правят повече от 25,защото на 15 повторение започва да се усеща напрежение !!!Сериозно-3Х10 лицеви,3Х15 коремни преси,3Х15 клекове,3Х10 полукофички(кофички на пейка).Ако нищо никога не си тренирал-прави това 1 месец 4 пъти седмично.После се обади.
тва се вижда от грамотността тиПървоначално написано от CCooLL

A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
аз пък четох в бб-теам,че повече от 12-15 повторения не е нужно : )Първоначално написано от Valento
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Първоначално написано от Everytime
аз ги правя по 40 в серия от скоро и да ти кажа има ефект , но аз разнообразявам коремните с едни на успоредка

ами това vbox7. com /play:ff69832c ? става ли ? правя всичко както е за 12 мин подред сичко там 30 почивка и таквиз това става ли ? и ако става по колко пъти на ден/седмица/месец да ги правя

Тва пък как го реши ми е много чудно???Оня като единствената преса,която прави,е като става от леглото,даже 10 са му много.Правил съм всевъзможни видове преси в индустриални количества и мога да те питам примерно V-преса как ще направиш 4Х25???Или да ти връча 1 диск 25кг и да правиш по 40 в серия половинки? Не може да се говори така по принципПървоначално написано от Valento