.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    е какво му е тъпото,отговарям чисто точно и ясно
    Отново съм тук,на всички ви напук

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Да бе, аз щях да получа сърдечен удар от това pump it up, дето по принцип нямам проблеми със сърцето..
    Ама ти цялото ли го прави ;д
    Първите пет пъти не можех да стигна дори и до втората част. Ама е много забавно <33 Не като скучните тренировки със упражнения,ами има и танци разни
    Само последната част нещо не ми се връзва.Каква е тая йога оО

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако на това получаваш сърдечен удар, не знам кво ще ти стане ако пробваш Табата интервали - най-коравата тренировка за ослабване :>

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    поред мен проблема не ти е свалянето на килограми, а по-скоро как да се стегнеш без да полагаш никакви усилия... е не става ... препоръчвам ти това => http://zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1 , ако не обичаш фитнес залите Не вечеряй след 7 часа и хапвай по-малко, но по-често Пий повече течности и ограничи сладкото Това е.
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

HeavensMaiden съгласна съм !!! :P

Най-лесно се смъкват килограми с бягане и диета.Доказано
    Ако нямаш излишни килограми,а искаш само да стягаш-тогава прави коремни упражнения,но не само обикновените коремни преси,а си намери и други,за да стегнеш всички мускули на корема,а не само тези,които са ти под бюста (аз пък как се изразих... ),защото ако правиш само тези обикновените коремни преси ще стегнеш само най-горните коремни мускули,а надолу корема ти ще остане отпуснат.От опит ти казвам.Затова прави различни видове преси,например вдигай си краката нагоре от легнало положение и т.н.Има много упражнения за корем,виж си там и си избери...
    Но ако имаш килограми за сваляне,първо ги свали.Прави повече кардио (тичане,каране на колело,скачане на въже,плуване...) и една диета и всичко ще е ок.Това е важно,защото ако имаш излишни килограми и веднага започнеш да тренираш за мускули,ще се получи нещо много грозно-ще ти се образуват мускули,но няма да се виждат,защото просто ще имаш подкожни мазнини,които няма да изгориш с коремни преси.Те се горят с кардио.Та,заради тези подкожни мазнини няма да ти се виждат мускулите,а и дори коремът ти може да изглежда още по-дебел,защото мускулите ти ще набъбнат,а върху тях още ще си имаш няколко излишни сантиметра.И това ми се е случвало.
    За начина на хранене няма да говоря,има достатъчно материал в интернет,стига да не те мързи да се разровиш.
    Fashion is my passion.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Не яж след 18.00ч. .. това правя аз .. свалила съм 4 килограма от 1 месец някъде .. не е особено трудно за свикване и има видим ефект. Аа да .. и пия чай всяка сутрин. Аз лично съм много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си