- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как най -лесно се смъкват килограми ?
е какво му е тъпото,отговарям чисто точно и ясно![]()
Отново съм тук,на всички ви напук
Ама ти цялото ли го прави ;дПървоначално написано от PinkFloydSound
Първите пет пъти не можех да стигна дори и до втората част. Ама е много забавно <33 Не като скучните тренировки със упражнения,ами има и танци разни![]()
Само последната част нещо не ми се връзва.Каква е тая йога оО
Ако на това получаваш сърдечен удар, не знам кво ще ти стане ако пробваш Табата интервали - най-коравата тренировка за ослабване :>
поред мен проблема не ти е свалянето на килограми, а по-скоро как да се стегнеш без да полагаш никакви усилия... е не става ... препоръчвам ти това => http://zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1 , ако не обичаш фитнес залитеНе вечеряй след 7 часа и хапвай по-малко, но по-често
Пий повече течности и ограничи сладкото
Това е.
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Най-лесно се смъкват килограми с бягане и диета.Доказано![]()
Ако нямаш излишни килограми,а искаш само да стягаш-тогава прави коремни упражнения,но не само обикновените коремни преси,а си намери и други,за да стегнеш всички мускули на корема,а не само тези,които са ти под бюста (аз пък как се изразих...),защото ако правиш само тези обикновените коремни преси ще стегнеш само най-горните коремни мускули,а надолу корема ти ще остане отпуснат.От опит ти казвам.Затова прави различни видове преси,например вдигай си краката нагоре от легнало положение и т.н.Има много упражнения за корем,виж си там и си избери...
Но ако имаш килограми за сваляне,първо ги свали.Прави повече кардио (тичане,каране на колело,скачане на въже,плуване...) и една диета и всичко ще е ок.Това е важно,защото ако имаш излишни килограми и веднага започнеш да тренираш за мускули,ще се получи нещо много грозно-ще ти се образуват мускули,но няма да се виждат,защото просто ще имаш подкожни мазнини,които няма да изгориш с коремни преси.Те се горят с кардио.Та,заради тези подкожни мазнини няма да ти се виждат мускулите,а и дори коремът ти може да изглежда още по-дебел,защото мускулите ти ще набъбнат,а върху тях още ще си имаш няколко излишни сантиметра.И това ми се е случвало.![]()
За начина на хранене няма да говоря,има достатъчно материал в интернет,стига да не те мързи да се разровиш.![]()
Fashion is my passion.
Не яж след 18.00ч. .. това правя аз .. свалила съм 4 килограма от 1 месец някъде .. не е особено трудно за свикване и има видим ефект. Аа да .. и пия чай всяка сутрин.Аз лично съм много доволна.