- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем със сутиена
проблема ми е че не мога да свикна със сутиените.. излизала съм с тях около 2-3 пъти но не издържамдразни ме..сякаш ми тежи много е странно винаги се опитвам и не успявам да издържа и го махам...Вие имали ли сте такъв проблем? Какво да направя..някакви съвети?
П.С - на 14 съм
Не съм имала такъв проблем.Да не би сутиена да не ти е по мярка и за това да ти е неудобен.Защо не пробваш с нов,различен размер.
ами излизай без сутиен![]()
Точно така! Ние мъжката част ще го оценяваме.Първоначално написано от delux4eto
![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Вкъщи имам много .. от малки - до големи
мисля че по-малките са ми по удобни но пак някак ми стягат![]()
Не си свикнала още да носиш и за товаМоже би размера не ти е по мярка .
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
И аз кът бях малак винаги когато имах къса коса си дигах биртона на ми харесва ся с дълга коса се научих и после винаги я свалях не ми харесваше но стана ся винаги ми е на долу.
И това с какво ще помогне на авторката,че аз нещо не схванах смисъла ти..Първоначално написано от DJR3Sp3k7
По темата:
- Явно не е ти е по мярка..Или просто не си свикнала все още..
Опитай се да издържиш цял ден..И така лека-полека ще
свикнеш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми пробвай с различни модели, размери...
Има адски много!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от ibojilow
Не се и съмнявам
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами така си е да излиза без сутиен нема нищо срамно сякаш ние не сме виждали цици![]()
не мисля че е от размера,както тя каза има всякакви и все и е неудобно.Просто не си свикнала да ги носиш,и при мен беше така.Носих по малко всеки ден и свикнах.Сега си го нося постоянно (освен през нощта) и дори ми е по-добре ; )
Az sushto smqtam che prosto ne si sviknala, no ne e samo do razmera na sutiena, i modela ,formata e vajna, ima po pribrani,po-razdelecheni! Shte opitash razlichni varianti i shte namerish podhodqsht model! :P :P :P
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
Можеш да пробваш с друг модел, но смятам, че с времето ще свикнеш с тях.![]()
Първоначално написано от delux4eto
И аз това мислех да кажа, нно да сложа емотикони като![]()
![]()
![]()
![]()
![]()