- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За вас fb е..?
Аз съм на мнение, че въпреки всичките си приложения и групи, фен страници и прочие си остава поредният сайт за запознанства..
)
От теб си зависи дали ще го използваш като сайт за запознанства. Аз не добавям хора, с които не съм имала абсолютно никакъв контакт. Mинимум условие е да съм ги ивждала един път или да са съфорумци.
грешно мнение имаш значи.Първоначално написано от m1nik
За всичко си има 1ви пътПървоначално написано от Pliok0019
![]()
)
И двете. За някои дечковци е поредния сайт. За други си е средство за връзка с колеги и роднини.
Първоначално написано от Desole
![]()
Аз съм изумена колко пристрастена съм.
Иначе за една година съм се запознала с един единствен човек и тва беше бившето ми гадже.което иначе живее през два блока от нас
![]()
Иначе винаги след купон, на който са присъствали непознати за мен хора на другия ден още преди да съм си измила гурелите от очите и са ме добавили във фб.
верно много пристрастено
чак се плаша от себе си![]()
и все пак има нещо, което ме дразни в този сайт..освен това, е че е така пристрастяващ..![]()
![]()
)
И мен ме завладя някак.Първоначално написано от baceto
Да го премахат,че преди беше любов по скайпа,сега е любов по фесбука.
![]()
според мен е много по-различен от сайт за запознанства... за мен е място където научаваш новости за приятели, които нямаш възмовност да виждаш достатъчно често =)
мда има го и този момент =) Съмнявам се, че има човек, който да не се възползва и от клюкарските възможности на ФБПървоначално написано от Desole
![]()
И аз не мога да стоя там цял ден... влизам за малко, колкото да видя нещо ново и така...
Аз лично го използвам, за да гледам чужди снимки, тоест...да воайорствам.![]()
общо взето и аз.. и поствам клипове с музикаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Добре, признавам си... Пристрастена съм към фейсбук. :/ Преди добавях адски много хора, защото си мислех, че е яко да имаш всички хора, които поне веднъж в живота си си виждал.Еми, НЕ. Ебаси простата съм била.
Признавам си също, че с доста хора, с които преди това сме се знаели само по физиоГномия, сме се запознали чрез Фейсбук. И съм изградила истински приятелства в реалния живот благодарение на тоя шибан сайт.
![]()
Иначе в момента го ползвам, за да следя момчето, което харесвам, да гледам тук-там снимки и да поствам музикални линкове. Моят ФБ е един вид музикален – поне по 3-4 линка пускам на ден и дотам.![]()
шокбукПървоначално написано от Desole
![]()
не намирам сайта за полезен... и си изтрих фейсбука