- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тормоз от страна на шибания ми баща !
С моя най-редовно се караме заради най-добрия ми приятел...
Веднъж му посегна, след което отнесе чаша в главата![]()
и моя ми го е казвал
Просто една вечер както си стоях мирно на компютъра отидох при него и му изкрещях да си ляга и да не съм му чул шибания глас.Той естествено се направи на велик и ми каза 'повтори'.Повторих,казах му че ако чуя гласа му 2 път ще го съдя до дупка и ще ме гледа на 200 метра растояние,блъснах го и му лопнах вратата.
В момента проблем нямам,освен,че ми каза,че зимата се изнасям.Най-накрая![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Благодаря за мненият и най-вече на ElinoOor. Днес се направи на много загрижен и започна да ми се обеснява какво е да имаш две деца, които се карат. Не че се трогнах, но така или иначе няма други мнения по темата и реших да я приключа с това мнение.
по закон баща ти няма никаво право дори да ти каже нещо обидно защото това може да повлияе на психиката ти а тези заплахи просто ти имаш пълното право да си потърсиш правата в защита на детето и ако те преценят и по тжое съгласие даже мисля че може да имаш права на пълнолетен там с някакви процеси но за това не съм сигурна![]()
но та тях това им е работата но той няма право на заплахи и убиди
е успехх
![]()
![]()
![]()
![]()
Отяждай му се , тряскай му вратите , заплашвай по сериозно сестра ти !
По този начин ще ти олекне и ще се чувстваш се едно си отмъстил наполовината !![]()
Аз не познавам баща си знам че лайнар дори и на раждането ми не е дошъл има и още ама аиде са да дам съвет преживявам го с братовчед ми той ми прави напук после мен обвиняват дразни ме адски много а като почна да му се карам ми викат ти на неговият акъл ли си да не си на 4 и т.н просто като тръгне да прави нещо като случая с филма отиди кажи на ваще да я строят кажи един път като не стан даи пауза и отиваш да кажеш на някой клюкарско звучи ама ако не успееш с другите методи тва е начина![]()
За изнасянето определено не е решение. Обаче закрила на детето според мен може да бъде защото това което ти наричаш "баща му му викал" според законите на Република България се нарича ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗПървоначално написано от No5
и определено не е нормално от страна на баща му.
На колко години е сестра ти?Ако е по голяма (11-12) земи й обясни как стоят нещата и как заради лигнята й ти се ебава денят.Може пък да те разбере.И му обясни на баща ти хавата, недей да крещиш, просто най-спокойни му обясни, че ти е гадно така.Разкажи му как се чувстваш.![]()