.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблемен родител! Развод или скандали ?!

Баща ми е много избухлив, крив и капризен. Вмомента сме в строеж и той е още по-нервен. Държи се зле със всички и си изкарва лошите настроения на нас. Опитваме се да му влезем в положението, но той прекалява. Често се напива и вдига огромни скандали за най-малкото нещо,особено на майка ми а тя е най-търпеливият човек, който познавам. Имам и по-малък брат, който преживява нещата много зле.
    Вече не ги слушам, когато се карат,защото просто ми писва. Брат ми плаче, а майка ми казва, че колкото и да го обича не издържа повече така и смята да се разведат. Ние не сме никак близки с баща ни и мисля, че на мама ще и липсва най-много.Преди казваше, че колкото и да се карат се обичат и не могат един без друг. Но последният път не го каза. Всички се измъчваме. Не мога да говоря с баща ми, защото на всяка моя втора дума ми казва, че му се отварям, а не е така. Да си призная, имам страх от него и не знам как да постъпя. Обмислям да му напиша писмо, но не знам какво точно да кажа. Моля те помогни ми.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Най е гадно когато родители допускат децата им да им слушат скандалите. При мен също беше така и да ти кажа ми повлия много зле. Докарах си колит и гастрит от стреса (е то не само от на наще скандалите и от други проблеми) и най вече станах супер избухлива, мхого трудно си сдържам нервите. Майка ми и баща ми се разведоха, тва има минуси разбира се, но мисля че така е по-добре като няма скандали. Брат ти го приема трудно а още е малък и тва не е добре за психиката му. Моя съвет е да говориш с майка ти по-сериозно по темата и да видиш какво ще каже тя за цялата ситуация и какво е редно да се направи и дано нещата се оправят, пожелавам ти го !
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

благодаря

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Моля
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си