.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fizz
    мда ... но аз си я гледах и и се усмихвах ... но сте прави , че това не е за срамежливите по скоро го помоли за телефон и някойс път излезте сами на кафенце и там можеш да подхванеш тази тема
    всичко може ще пробвам мерси все пак абе може да направим тема за е такива случки да споделяме че е интересно поне за мен ама някой да ме подкрепи

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Цитирай Първоначално написано от reload1222
    на колко години сте?
    и аз се питах същото като четох първия пост, и наистина са си детски работи...
    играхме на истина и риск вика, и се влюбих
    "Правихме се че викаме духове и тои се налжи да ме хване за ръката няправо паднах" мене ей това ме уби също, то така вече хората се влюбват в такива ситуации, като играят на истина и риск и като викат духове предполагам че е на 10-11 години създателя на темата...
    аз гласувам за 7-9
    Аз казвам 14

Защо решихте че е малка .... незнаете какви неща се случват от такива игри аз още си я играя с 1 приятелки , кво като съм на 16

а колкото до темата ... да добре би било ... ще кажа на 1 приятелка за това предложение и си мисля че ще се заеме ... аз няма да мога щото влизам 1 седмица и после 1 месец не

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fizz
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    на колко години сте?
    и аз се питах същото като четох първия пост, и наистина са си детски работи...
    играхме на истина и риск вика, и се влюбих
    "Правихме се че викаме духове и тои се налжи да ме хване за ръката няправо паднах" мене ей това ме уби също, то така вече хората се влюбват в такива ситуации, като играят на истина и риск и като викат духове предполагам че е на 10-11 години създателя на темата...
    аз гласувам за 7-9
    Аз казвам 14

Защо решихте че е малка .... незнаете какви неща се случват от такива игри аз още си я играя с 1 приятелки , кво като съм на 16

а колкото до темата ... да добре би било ... ще кажа на 1 приятелка за това предложение и си мисля че ще се заеме ... аз няма да мога щото влизам 1 седмица и после 1 месец не
    Кажи им к`во да направя сърцето говореше не ума ако ума говореше тогава и аз щях да си се смея и нямаше да я има тая тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си