.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Сутришна хрема през лятото

Здравейте на всички! Така от близките 1-2 години (винаги лятото) ми се получава една хрема и то само сутрин след като стана от сън. Тя продължава до към обяд и след това през останалата част на деня нищо ми няма. Не е заразно. Мисля, че имам някаква алергия, обаче не съм много сигурна. Четох, че това можело да се лекува с една лъжичка мед сутрин и си мисля да пробвам, за да видя, дали ще има положителни резултати. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако да, моля ви кажете ми някакъв лек, с който да го премахна! Ще съм ви много благодарна!

И аз го имам този проблем.Тъкмо си мислех и аз да напиша тема.

И аз съм така .
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Това е алергия. Вече почти всеки я има.
    Аз всяко лято си бия инжекция, ползвам спрей за нос и пия хапчета за алергията.

Консултирайте се със лекар. Ако меда помагаше, ехее...

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Това е алергия. Вече почти всеки я има.
    Към какво?

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    И аз това го имах преди. Тая година не е чак толкова зле.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

От какво е тази алергия?

при мен беше от домашния прах.БЯх така доста години подред , добре , че се разбра че е алергия и че трябва да се лекува 3 години някъде ходих да ми бият алергени и вече съм добре . Вървете да се тестувате за алергии ако не се лъжа е към 20 лева най - евтиното (13 алергена) .

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Значи разбрах, че не съм сама! Явно този проблем го има почти всеки 5-ти или 10-ти човек. Все пак благодаря ви за коментарите. Явно ще ходя да се консултирам с някой доктор, защото то така не може да продължава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си