Здравейте Дами Реших да направя тази темичка за да може тук всяка една от нас да дава идейки как да направим някоя скучна плуза модерна може да качвате и клипчета да зимате идейки от тук мисля че е даста интересно ето няколко урока ---->

ако искате да изсветлите някои стари дънки направете го с белина на ако искате само на някой места използвайте шкурка

-------------------------------------------------------------------------------------

имате дънки коита много харесвате но са се скъсали това не е проблем резнете с ножицата на няколко места и вече на нарязаното място с една пинсетка издърпайте около 9-10 кончета за ефект става мн яко

--------------------------------------------------------------------------------------

имате стара чанта която е изчистена и скучна вземете 5-6 големи цветни копчета и ги зашийте в двата края става страхотно

--------------------------------------------------------------------------------------

искате да разнообразите телефона си купете си камъчета за декорациа на нокти продават ги в магазините за 1 лв и струват 1
левче следтово си купете секудно лепило и развихрете въображението си

ЕТА НЯКОЛКО НЕЩА КОИТО АЗ СЪМ ПРАВИЛА

http://prikachi.com/files/1518229p.jpg - Бутушки ползвам ги за пантофки

ще има и още но утре сега сте вие [/b]