- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НаПрАвИ сИ сАм :P
Здравейте ДамиРеших да направя тази темичка за да може тук всяка една от нас да дава идейки как да направим някоя скучна плуза модерна може да качвате и клипчета да зимате идейки от тук мисля че е даста интересно
ето няколко урока ---->
ако искате да изсветлите някои стари дънки направете го с белина на ако искате само на някой места използвайте шкурка![]()
-------------------------------------------------------------------------------------
имате дънки коита много харесвате но са се скъсали това не е проблем резнете с ножицата на няколко места и вече на нарязаното място с една пинсетка издърпайте около 9-10 кончета за ефектстава мн яко
--------------------------------------------------------------------------------------
имате стара чанта която е изчистена и скучна вземете 5-6 големи цветни копчета и ги зашийте в двата края става страхотно![]()
--------------------------------------------------------------------------------------
искате да разнообразите телефона си купете си камъчета за декорациа на нокти продават ги в магазините за 1 лв и струват 1
левче следтово си купете секудно лепило и развихрете въображението си![]()
ЕТА НЯКОЛКО НЕЩА КОИТО АЗ СЪМ ПРАВИЛА
http://prikachi.com/files/1518229p.jpg - Бутушки ползвам ги за пантофки![]()
ще има и още но утре сега сте вие![]()
[/b]