- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Голямото скарване ;(
Здравейте, Днес заради тъпия ми съученик [Велислав] - се скарахме с най-добрия ми приятел, Теодор. Вильо ми се иэплю на краката 2 пъти и аэ се ядосах много и почнах да му викап....Теодор мноо се иэнерви и почна да си плюе на краката, эа да покаже че и той също е наплют. След това Вильо се эасмя и пак почнах да му викам. На Тедо му писна и ми се развика....Ако стъпе на ъгъла, пък на.....и тръгнаха...мноо ми се ще това да не се е случвало! Какво да направя за да се здобрим?![]()
![]()
Как какво да правиш ?
- Отиваш и му се извиняваш.. (На Теодор)
Щом сте добри приятели - ще приеме извинението ти..Според мен е направил така,защото е бил изнервен..
Като му мине яда - всичко ще е наред
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От всичкото това разбрах само,че Вилъо се е оказал ненаплют.![]()
Какво да направиш за да се Здобрите с Тедо? Обменете плюнки ..![]()
![]()
Лапешки глупости. Той ме оплю после оплюл себе си, а пък вие сте се скарали...Нещата, които те са направили ми звучат доста нелогично.
![]()
..::Човек никога не знае::..
Вие откъде падате вече не ви знам!Толкова ли си нямате какво да правите, че чак се плюете и то по краката?!
![]()
![]()
Ами извини се на Теодор и така!
За какво да се извинява на Теодор ?
"Теодоре извинявай , че се наплю сам по - краката ?"![]()
А в случея Теодор е на страната на Вильо , което ме навежда на мисълта , че той е твоя най - добър приятел , но ти не си неговата най - добра приятелка. Ако беше такава , той просто нямаше да седи безучастен докато някакъв ти плюе по - краката.![]()
Съгласна съм...Първоначално написано от Smrazqvashta
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Говори с Теодор.Как може да сте скарани за такава глупост?!Освен това,вЕрно е бахти лапешката история.
![]()
Абе вие на колко сте, че да си плюете по краката???![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: Не разбрах защо се е ядосал Теодор. Обаче щом ти се е разсърдил точно на теб, а не на онзи, който е започнал, значи не ти е "най-добрия" приятел.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от DarkGirll
аз също съм съгласна с това мнение![]()
Съжелявам, пич, но към това нещо имам само една реакция. Тя е:Първоначално написано от c0raline
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи на най-добрия си приятел, че не си искал да му викаш.
Don't deny the obvious...
Леле за такъв екшън не бях чувала![]()
![]()
май май нищо не схванах, ноо както и да еспоко, голяма работа!
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!