.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Проблем.Моля помагайте!!

днес ме изписаха от болницата,ама проблема е че си тръгнах и не се сетих да им кажа да ми махнат това от ръката,дето е за вливана на течности или нещо такова,представлява нещо като малка тръбичка залепена с два левкопласта,та да ви питам дали ще е проблем да го сваля сам,че сега трябва да избягвам движението и да стоя на едно място и не ми се връща до болницата.Та дали ще е проблем ако сам я сваля и дали ще стане само с издърпване на левкопласта.И проблем ли е ако седя повече време с това

Град
    Шумен
    Ако нямаш опит (в което съм сигурен, че е така), може да си спукаш вената, в която е тръбичката. Върщай се в болницата.
    Don't deny the obvious...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Това не е ли абокат..
    Според мен не е проблем да го махнеш сам, само бавно..
    Не знам, да се изкаже някой по-компетентен. Ако познаваш някоя медицинска сестра поне наблизо се свържи с нея/него и го/я питай..

Ами според мен по-добре се върни в болницата

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ти ако си го махнеш сам може така да загазиш, че не 1 път, ами още 5 пъти ще трябва да ходиш до болницата и обратно. Това е игла, която е забита във вената ти. Иглата е абокат. Отиди в болницата да ти я махнат. Недей да си правиш експерименти!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Иглата се вади при поставянето на абоката във вената. Не го тревожи излишно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Di
    не мисля че ще има проблем да го махнеш сам
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си