- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
И някой за предварителните в СУ през април? Не че имам въпроси,просто да се нахъсваме взаимно,че взех да се стряскам отрано ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
"вход свободен" така е ! една учителка казваше не се плашете и да не ви приемат в един пробвайте в друг защото сега както са закъсали приемат всякакви
Ем аз искам право
Няма кво да се стряскаш, последните години е вход свободен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз се чуда още ,да ида ли в СУ с история ,или да си остана в ЮЗУ да ги направа?
За каква специалност става на въпрос?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
xDD ...уж и аз така чух,обаче самата дума "изпит" ми действа респектиращо
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И аз така мисля ,че там е по - добре да уча право,юзу също е добър университет но си е друго в СУ
Аааа да питам има ли некой от Благоевград който ше кара предварителните в юзу ?
Някой може ли да ми каже каква е таксата за предварителния изпит в ЮЗУ?![]()
Нещо от сорта на 25 - 50. Така приятелки ми разказваха, но не съм наясно, защото рядко ги слушам.
А, ти за предварителен питаш. Опс, 20-30 така май беше.![]()
Алоооо... в СУ няма скука, но има и учене. Нито е лесно, нито е трудно. Не очаквайте обаче да киснете цял ден по дискотеките или да не ходите на лекции. Това вече си зависи от специалността и лекторите ви.![]()
Изпитите не са детска играчка. Аз съм първи курс и напливът беше убийствен. Почти всичко се запълни и с 6-ци само да сте, нищо не зависи от вас, а от броят кандидат-студенти, местата, балът и прочие. Набор 91 имаше свободни места и в журналистиката на допълнителния прием, а тази година се избивахме за местата. Така, че учете и не разчитайте на това да е лесно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В СУ е с тема, а не тест нали ? имам предвид изпита
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Знам ,че е с писмен но тест ли смисъл има а.б.в и тн. или трябва да пишеш по тема
Гледах някаква класация за най-високо платените професии в България и на първо място са информационните технологии,вярно ли е това? И не е ли малко странно момиче да е примерно компютърен специалист или нещо такова (така де,не е ли по-мъжка професия) и в кой университет е най-добре да се изучава?
не аз ще съм с история но например в юзу са ми казвали ,че е тест а в су е теми по които трябва да пишеш
Един приятел кандидатстваше с история-беше само с теми,доколкото си спомням от история на България.
Нямаше тестова част
По история е тема
В СУ и Великотърновския изпитът по история е тема, за останалите не съм много запознат. : )
Chacho2 нов акаунт на Chacho ли е ?