.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Хорааааа, моля, някой може ли да ми каже каква е разликата между факултетите информатика, информационни технологии и компютърни науки в СУ? Всичките ще ги пиша като желания, но все още се чудя кой да сложа на първо място... И да Ви питам с какъв бал влязохте? Поздравии
    Спомен сърдечен,
    с гащички облечен,
    с ботушки убут,
    с помпичка надут.
    Който го открадне-
    носът му ще падне!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Kakinceto Виж мнението
    Хорааааа, моля, някой може ли да ми каже каква е разликата между факултетите информатика, информационни технологии и компютърни науки в СУ? Всичките ще ги пиша като желания, но все още се чудя кой да сложа на първо място... И да Ви питам с какъв бал влязохте? Поздравии
    Наистина това е един и същ факултет, че и по математика. Не само по КН, информатика и ИТ.

Носят се слухове, че софтуерно инженерство и компютърни науки били най-престижните специалности там.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Разгледай хубаво учебните планове и виж коя специалност ще ти допадне най-много.
    Момичетата по-лесно влизаме, не се притеснявай.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на draid
    Общо взето са еднакви. Трябва да знаеш обаче, че там се набляга стабилно на математиката и тези специалности са по математически насочени в СУ отколкото в ТУ например. Все пак най-добра представа ще добиеш като сравниш учебните планове. Успех с кандидатстването.

Heeeeello : ))))))))
    Абе хора не знам къде да пиша вече, никой никъде не отговаря. Кажете как стоят нещата с Правото в Пловдивския университет последните 2-3 години? Знаете ли с какви оценки по български ез. и история горе-долу приемат? До колкото разбрах, положението е допряло до само 300 кандидат-студента всяка година и приема не бил труден. Някой запознат да пише моля?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от faithful Виж мнението
    Heeeeello : ))))))))
    Абе хора не знам къде да пиша вече, никой никъде не отговаря. Кажете как стоят нещата с Правото в Пловдивския университет последните 2-3 години? Знаете ли с какви оценки по български ез. и история горе-долу приемат? До колкото разбрах, положението е допряло до само 300 кандидат-студента всяка година и приема не бил труден. Някой запознат да пише моля?
    За Пловдив не знам, обаче последните години с правото като цяло е трагедия. Много хубаво си помисли дали искаш да учиш това, защото реализацията е страшно трудна след това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си