.
Отговор в тема
Страница 32 от 188 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 4870

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    2.ДОКУМЕНТИ ЗА БРУТЕН ДОХОД НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА (изписани помесечно и с БУЛСТАТ и данъчен номер на фирмата, която издава служебната бележка)ОТ МЕСЕЦ МАРТ ДО МЕСЕЦ АВГУСТ 2012 ГОД. ВКЛЮЧИТЕЛНО;

Това,доколкото знам,се издава или от НОИ,или от счетоводителката на работата.Във вашия случай никой няма да ви кара на добра воля да казвате колко пари вадите "нелегално" при това,ами баща ти трябва да се води безработен в Бюрото по труда.Следователно сигурно или оттам или от НОИ-то ще ви дадат такъв документ.Той си е заверен с печат от самата институция/фирма,която го издава и нотариусът няма нищо общо.

ПС:Не съм напълно сигурна колко е вярно това,което написах,но го казвам от обща култура и малък личен опит.Ако някой тук е минал по този път,ще бъде по-компетентен и по-полезен от мен.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

I suppose it's fuckin official nao.
    Ще уча в НБУ
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Последно май не беше решила това. Кво стана?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Оффф как ви завиждам,че тепърва почвате студентството. Аз сега го завършвам (ако си взема гадния устен държавен след 10 дена де) и хич не ми е забавно....няма общежитие вече, работата зове...абе ужас.

Стана така, че при записването там се обнадеждих, после много дълго време се тутках от кой уни- да се отпиша. Все пак аз се записах и в двата, да имам избор уж. Мина много време и според няк'ви правила не е сега времето да се отписвам, защото ще ми върнат максимум 50% от сумата, а това си е чиста загуба на пари. Освен това съм си навила на пръста че психология ще уча и ще пренебрегна мястото и репутацията му, за сметка на това, което желая.

Ако е толко' зле, ще се отпиша, и догодина пак КСК-та и пр. Но пък имам оптимистични нагласи.
    СУ няма да ми избяга, 'щото така или иначе бг филология се влиза доста лесничко. Виж, психология там е зорът :]

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Освен това съм си навила на пръста че психология ще уча и ще пренебрегна мястото и репутацията му, за сметка на това, което желая.
    По-добре да учиш това,което наистина искаш,отколкото нещо "второ качество" (образно казано) само защото е в по-престижен университет.Желанието и мотивацията са това,което те тласка напред,а не реномето на учебното заведение.Именно положителната нагласа и удовлетвореността от ученето са това,което ще те развива занапред и никое парче хартия с по-престижен надпис не може да ги замени.Недей да съжаляваш нито за миг,а гледай смело напред.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

НБУ психология не е зле.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ГоУем праз за репутацията! В никой университет не наливат с фуния, така че какво ще направиш и как, зависи от теб самата!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да бе, ама аз нали съм една такава, влияя се от мненията на познати. И всички "Ауу, НБУ! Защо НБУ! По-добре СУ". Е, да, ама не искам чак толкова бг филология, въпреки че пак не е зле. А и НБУ ми изглежда много притегателно място, защото разбирам, че ми дава възможности, които просто трябва да грабна и развия - като учене на език активно, записване на втора специалност при добър успех и някакви други такива. Не знам, реших си вече, стискам палци да ми допадне и да не се наложи да се отписвам.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Да бе, ама аз нали съм една такава, влияя се от мненията на познати. И всички "Ауу, НБУ! Защо НБУ! По-добре СУ". Е, да, ама не искам чак толкова бг филология, въпреки че пак не е зле. А и НБУ ми изглежда много притегателно място, защото разбирам, че ми дава възможности, които просто трябва да грабна и развия - като учене на език активно, записване на втора специалност при добър успех и някакви други такива. Не знам, реших си вече, стискам палци да ми допадне и да не се наложи да се отписвам.
    Майната им на хората и мнението им. Важното е ти да се чувстваш добре и да ти харесва там. Другото е без значение

Има ли някой в форума запознат, с специалноста Национална сигурност и КИН ? или да познава хора учили в библиотекарския ?

Хора има ли някой ,който да се е местил в друг университет ? много е важно

Има ли някой в Академия на МВР- Симеоново?
    Иначе честито на всички )

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох, хора, извинявам се, че ви спамя в темата, ама нещо не мисля, че въпросът ми е достатъчно важен, за да пускам нова. :Д Та, реших, че искам да се занимавам с някаква компютърна специалност или в СУ, или в ТУ София. 11 клас ще съм. Математика може да се каже, че върви, не съм някакъв мастър, ама всичко става, ако си седна на гъза и уча. Въпросът е, че просто досега не съм се интересувала изобщо от компютри и съм.. гьон. В смисъл нито разбирам от програми, софтуери и т.н. :Д Не съм запозната с материята, общо казано. Дали ще мога да с "вмъкна" успешно? Всичко отначало ли се почва? И мислите ли, че това е мъжка професия, защото и това мааалко ме спира?

Приета съм в Bergische Universität Wuppertal със специалност BWL.

Мега фен Аватара на draid
    Мъчи ме една мисъл. Колко от Вас учат това за което са си мечтали и са искали най-много ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Мъчи ме една мисъл. Колко от Вас учат това за което са си мечтали и са искали най-много ?
    Аз искам да съм шеф и уча. Са ... на мен ми се струва, че тва е по призвание.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз.
    Ти за мен знаеш де.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз!
    И аз!

И аз да се преброя.

ROFLWTF, алкохолът ще те погуби в тая специалност.

Colouring, щом ти върви математиката, нямаш ядове. Вътре е бързо темпото и това е единственото нещо, на което трябва да свикнеш. Компютрите са за тези, които искат да се занимават с тях. Ако имаш интерес, ще навлезеш в сферата, не се притеснявай. По информатичната част се почва от нулата, да, но трябва много да се упражняваш. Почти всичките ти колеги ще са се занимавали (може и работили) и ще трябва да наваксаш предимството им. Но в сравнение с математиката, която те чака, тва е лесно.

И не, не е мъжка професия, има достатъчно жени в ИТ, много успели при това.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

ROFLWTF, алкохолът ще те погуби в тая специалност.
    Хахахах, какво?!
    Иначе не, мерси, възнамерявам да съм изключение... за разлика от повечето там (най-вероятно).

Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    Хахахах, какво?!
    Иначе не, мерси, възнамерявам да съм изключение... за разлика от повечето там (най-вероятно).
    Само отбелязвам. Повечето хора там са изключения, доста интересни при това. А дори да не пиеш, някой ще навакса за тебе.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    ПУ Информатика-редовно

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Мега фен Аватара на draid
    Хаха, за шеф не се учи. Каквото и да завършиш няма веднага да те сложат шеф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си