- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви , но имам въпроси към тези от вас, които учат във Военноморското във Варна. Има ли такива или и тук ще попадна на камък?![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Отказах се от географията.Ще се подготвям по английски, защото за специалността ми изискват втората ми матура да е или английски/руски/немски/физика/математика.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Някой ги е осъдил, доколкото знам,че са огласили балът му за класиране. Именно затова сега ние ще се чудим къде-кво -що.
Както и да е. Приемам факта,че цялата им администрация е пълен минус, но се надявам, че моите нерви ще се окажат по-здрави и няма да ги хабя по криви лелки и неприятни образи.
maDamn
си останеш с надеждата
само ше ти кажа, че миналото лято ми се наложи да пътувам до софия ей така на пожар от днес за утре, шото не съм бил платил 15 лева вода и немало да ме пуснат да участвам в тъпото им класиране за мухлясалите им общежития
въпреки, че като плащах преди да се изнеса лятото изрично казах 10 пъти на касата "ПЛАЩАМ ВСИЧКО ДО СЕПТЕМВРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО" , ама ... йок.
и треаше да дам 50 кинта за път за да платя 15 лева вода : )
пп: съвет към всички - за плащане на наем и сметки онлайн дори и не си помисляйте
ооо Пламе, гледам вече си се запознала и с не толкова прекрасните неща в УниверситетО.Приготви се скоро да опознаеш и любимците на всички нас, а именно служителите (сиреч инспекторите) от отдел Студенти.
![]()
Welcome to the Jungle...
Я кажете в кои блокове сте тия дето са се добрали до общежитие (:
Аз сега се ядосвам, че не си запазих общежитието в 51, имах идеален прозорец за воайорстване.
Anyway, понеже се заговори и за математика, и за О!Шипка, да ви разкажа любимата ми история.
Върви си един авер, бивш състезател от моята гимназия, по уличките на студентски и гледа надписа на прословутото заведение "О!Шипка". Веднага възкликва възмутено:
-Е, не можаха да го напишат 1Шипка, ами 0 факториел шипка....
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имах приятелка в 35 и от коридора пред тяхната стая каква хубава гледка се откриваше към стаите на 36![]()
![]()
![]()
Иначе от кръчмите в Студентски тача най-много Къщата, Златния грош до 54 и Боримечката. За изтрезняване в 5 сутринта редовно ходехме да ядем таратори в джумаята, а едно време вечер много обичах и Яхъра под Clasico, че имаше винаги готвено, ама то и помен няма от него вече.
Последно редактирано от draid : 09-20-2013 на 14:06
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
МИ НЕ ЗНАМ
БАЦЕ
НЕ ПИШЕ В САЙТА
ЩОТО Е КОНФИДЕНЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ОТ ТАА ГОДИНА, ЯВНО
ДЕБА
На български или немски ми трябва да е, още не ги знам термините на немски, а ако ги вкарам на английски, хептен ще се забатача.
Ще изчакам, Чачо, има време докато съвсем опре ножът до кокала :д
Абе някой знае ли как стои въпросът с "приравняването" на българските дипломи? Не го обясних като хората, малко съм спряла. За висшето говоря. Нали уж наш'те дипломи не се признават в чужбина и има някаква процедура за да ми приемат образованието.
Обясняват ми с'а за няк'ви избираеми как ми трябвали в дипломата като оценки, ако искам да практикувам в чужбина, ама дали е така. И като цяло, не знам и към кого в университета трябва да се обърна по тия въпроси. Ще съм благодарна на всякаква информация.
Няма такова нещо, бе. Признават ни дипломите в Европа. Вече какви предмети трябва да влязат, не знам, трябва да четеш в избрания чужд университет изискванията. Тук има доста момичета, каращи магистър, завършили УНСС и не са ги карали да държат приравнителни изпити или нещо такова, само едната е полагала един специален по математика и английски за конкретната магистратура.
Ох, някой ще ми обясни ли шегата? Знам, че съм спряла :д
Аз излизам директно магистър. Ако имам дупе (във финансовия смисъл на думата), ще специализирам навън. Мисълта ми е, че съм чувала как няк'ви (хуманни) медици ги карали ужким по чужбина да се явяват на приравнителни изпити за да им се зачете дипломата и да практикуват....
Ти се радвай, ако е само изпити. Според мен обаче и такива няма да имаш дори, но не съм сигурна, още по-малко за медицина. Защо не напишеш няколко имейла да питаш? Отговарят сравнително бързо и много точно.
Имам един вуйчо, завършил и практикуващ лекар тук, замина за Америка и там го накараха на 39 години да запише в университет да учи отново.
Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря теми/презентации по химия за органична химия по материала, който се учеше в даскало?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en