.
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Threaded View

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от cskavd Виж мнението
    Ами ако уча в България ще е само в София. А МИО има в СУ и УНСС само, до колкото знам. Относно това, което каза за изпитите: значи мога примерно да избера изпит по БЕЛ и по Английски, нали ? Математиката се изучава и върху нея няма изпит, нали ? И последно да питам може ли да кандидатствам МИО ако 2те ми матури са по БЕЛ и Английски, защото бях чул , че се иска История ?
    МИО има и във Великотърновския. Иначе в УНСС първите 2 години се учат общи неща и след втората година може да те приемат МИО, дано това го знаеш. По езика изпитът ти е задължителен за прием в УНСС - английски, немски, френски... който си искаш, но е задължителен. Да, можеш да избереш БЕЛ. Но само 40 въпроса от теста са ти литература - има 20 математика и 20 езикова култура. Без значение какъв ти е изпитът - история, география... все втората част ще са ти 20 въпроса математика и 20 въпроса езикова култура.
    Да, математиката се изучава, но от къде ти хрумна, че няма изпит? Ако говориш за сесията в университета - да, има я, редовен предмет си е и ще я учиш първи и втори семестър - Висша математика първа част ти е през първия семестър, а Висша математика втора част - през втория. След това втората година имаш статистика, което си е пак вид математика.
    Къде да се иска историята? Като матура? Не се иска. Моите матури също бяха БЕЛ и Английски. Също кандидатствах с ЕПИ Литература. Е, отидох и на историята, ама това е друга тема... Балът за момчета (ако си момче де) падна позорно (сам можеш да се увериш: http://forum.unwe.acad.bg/viewtopic.php?f=50&t=11291) и можеше преспокойно да се влезне с четворки по изпитите.
    Последно редактирано от slavito007 : 03-04-2012 на 15:37
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си