.
Отговор в тема
Страница 23 от 195 ПървиПърви ... 131920212223242526273373123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 4870
    Даа, ще свиркам аз. : ) Е, тая година може и да ми се размине психо, защото както си смятам балът нЕма да стигне, но дори на 2ро желание да вляза няма да се оплаквам.

Казвам го просто като застраховка да не кажете че съм тръгнала с голямата кошница : D Не съм, не съм. /май се оправдавам по-скоро пред себе си./
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от Troublesome Виж мнението
    Някой може ли да ми каже какви документи ми трябват за кандидатстването (в Свищов), че нещо не мога да разбера...
    Както и, за да кандидатствам плаща ли се такса?

И мога ли изобщо да кандидатствам без да ходя на изпити, а само с матурата?
    копие от матура и лична карта ти трябва, аз кандидатствах с матура .Има специални центрове аз знам само за варна и добрия за другите градове не знам дали има в които можеш да отидеш и да си подадеш документите ако не ти се ходи до там и разбира се плаща се такса както навсякъде
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Град
    у нас
    А да и да попитам ,наистина ли ще ми е трудно първа година да уча задочно ?

Да, кандидатствах вече. И аз с матура, и то по биология Кандидатствах и в икономическия във Варна, ама май никъде няма да ме вземат, даже и след 3-то класиране Прекалено са ми ниски баловете...
    Ти в Свищов ли кандидатства?

Град
    у нас
    Аз в СВищов и в Икономическия във Варна пък да видим какво ще стане...голяма дилема имам ако ме приемат и на двете места

Ха, и аз на тези 2 места кандидатствах, ама май няма да ме вземат на нито едно... Бала ми за Свищов е малко над 23, а този за Варна 17 и нещо... Направо не знам защо изобщо тръгвам да кандидатствам с такива балове, амаа...
    Твоите балове какви са?

Супер фен
    И аз съм ориентирана към Свищов. И балът сигурно ще ми е над 25. Пък дано стигне за задочно. М?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Някой който учи психология, вече е учил или има познати, може ли да ми драсне, че ме мъчи един въпрос, който с колегите не може да си изясним Благодаря

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от maxXy Виж мнението
    Аз искам да уча ветеринарна медицина в Тракийския университет. Ако някой се е ориентирал натам и ще кара кандидат-студентски изпити, може да пише, ще се засечем там
    Много внимавай какво ще запишеш, че може да проклинаш желанието си.

Град
    у нас
    Аз на бал 23 щях да скачам моя е 21,25 много нисък и се притеснявам дали ще ме приемат в Свищов,пък за Варна ми казват че е сигурно охх не знам взех да се притеснявам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Много внимавай какво ще запишеш, че може да проклинаш желанието си.
    Ветеринарна медицина? Така и така ще се мъчиш - поне пробвай за Медицина. В България тази професия не е добре платена, а и в общи линии няма бъдеще.

Супер фен
    Нема ли някой от ТУ-София бре

^имам една приятелка, ама не пише във форума.
    като цяло в тийн форум трудно се събираме кандидат-студентите.....

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot Виж мнението
    Азе

Супер фен
    Каква специалност си?

Цитирай Първоначално написано от Cybershot Виж мнението
    Мда и аз, само че вече съм завършил.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Някой за УАСГ,ССС има ли тук?

Здравейте на всички!
    Исках да ви попитам нещо, че се двоумя. Имам висок шанс да бъда приет Право във ВТУ, обаче проблема е че не мисля, че е добра идея. Незнам просто нещо не ми дава сигурност, въпреки престижа ми се струва че ме ограничава тази специалност(тъй като искам да изляза от България).
    Все още чакам резултатите от Икономическия университер - Варна и Техническия университет - Варна.
    Та ще може ли да ми дадете малко "акъл" като искажете мнението си за специалностите "Право" и "Комютърни системи и технологии" ? И може ли да се реализирам в друга дръжава? Ще трябва ли да държа приравнителни изпити? Моля ви се ако някой знае нещо да сподели :/

Ау днес имах работа до ТУ и само колко невинни душици се записваха, жал ми стана направо

Към горното мнение. Право и КСТ са като двата полюса а между тях цялата земя. Не знам, то обикновено ти се отдава или единият вид или другия.

Мега фен Аватара на Chacho
    А дори и да изключим талант, наклонност и т.н., най-малко интересът трябва да те дръпне в една от двете посоки. Проучи какво точно се учи в тези две специалности и като добиеш по-добра представа за тях, се опитай да вземеш решение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А дори и да изключим талант, наклонност и т.н., най-малко интересът трябва да те дръпне в една от двете посоки. Проучи какво точно се учи в тези две специалности и като добиеш по-добра представа за тях, се опитай да вземеш решение.
    Проблема е там че и двете много ми допадат :/ отвратително е xD.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ау днес имах работа до ТУ и само колко невинни душици се записваха, жал ми стана направо

Към горното мнение. Право и КСТ са като двата полюса а между тях цялата земя. Не знам, то обикновено ти се отдава или единият вид или другия.
    Мисля че знаеш нещо повече за ВТУ отколкото им пише в сайта, бих се радвал ако споделиш

Цитирай Първоначално написано от B1nji Виж мнението
    Здравейте на всички!
    Исках да ви попитам нещо, че се двоумя. Имам висок шанс да бъда приет Право във ВТУ, обаче проблема е че не мисля, че е добра идея. Незнам просто нещо не ми дава сигурност, въпреки престижа ми се струва че ме ограничава тази специалност(тъй като искам да изляза от България).
    Все още чакам резултатите от Икономическия университер - Варна и Техническия университет - Варна.
    Та ще може ли да ми дадете малко "акъл" като искажете мнението си за специалностите "Право" и "Комютърни системи и технологии" ? И може ли да се реализирам в друга дръжава? Ще трябва ли да държа приравнителни изпити? Моля ви се ако някой знае нещо да сподели :/
    По принцип, за да не държиш приравнителни изпити, излизайки от България, би било най-добре да следваш Международно право, защото така имаш възможността да се запознаеш с различните правни системи в отделните държави. В България е по един начин, в САЩ - по коренно друг, така че това е начинът да учиш право и да ти е от полза в чужбина.
    Относно КСТ - според мен то има много повече бъдеще като цяло, не само у нас, така че аз лично избрах него.

С българско право в чужбина, не я виждам тая работа, това е моето иЗказване.
    С компютри по-може. Т'ва е скромното ми мнение..

Цитирай Първоначално написано от B1nji Виж мнението
    Проблема е там че и двете много ми допадат :/ отвратително е xD.

Мисля че знаеш нещо повече за ВТУ отколкото им пише в сайта, бих се радвал ако споделиш
    Знам за Технически Университет, не за Великотърновски

Има ли някой който ще учи в Ангел Кънчев - Русе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си