- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Даа, ще свиркам аз. : ) Е, тая година може и да ми се размине психо, защото както си смятам балът нЕма да стигне, но дори на 2ро желание да вляза няма да се оплаквам.
Казвам го просто като застраховка да не кажете че съм тръгнала с голямата кошница : D Не съм, не съм. /май се оправдавам по-скоро пред себе си./
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
копие от матура и лична карта ти трябва, аз кандидатствах с матура .Има специални центрове аз знам само за варна и добрия за другите градове не знам дали има в които можеш да отидеш и да си подадеш документите ако не ти се ходи до там и разбира се плаща се такса както навсякъде![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
А да и да попитам ,наистина ли ще ми е трудно първа година да уча задочно ?
Да, кандидатствах вече. И аз с матура, и то по биологияКандидатствах и в икономическия във Варна, ама май никъде няма да ме вземат, даже и след 3-то класиране
Прекалено са ми ниски баловете...
Ти в Свищов ли кандидатства?
Аз в СВищов и в Икономическия във Варна пък да видим какво ще стане...голяма дилема имам ако ме приемат и на двете места![]()
Ха, и аз на тези 2 места кандидатствах, ама май няма да ме вземат на нито едно...Бала ми за Свищов е малко над 23, а този за Варна 17 и нещо... Направо не знам защо изобщо тръгвам да кандидатствам с такива балове, амаа...
Твоите балове какви са?
И аз съм ориентирана към Свищов. И балът сигурно ще ми е над 25. Пък дано стигне за задочно. М?
Някой който учи психология, вече е учил или има познати, може ли да ми драсне, че ме мъчи един въпрос, който с колегите не може да си изяснимБлагодаря
Аз на бал 23 щях да скачам моя е 21,25 много нисък и се притеснявам дали ще ме приемат в Свищов,пък за Варна ми казват че е сигурно охх не знам взех да се притеснявам![]()
Нема ли някой от ТУ-София бре![]()
^имам една приятелка, ама не пише във форума.
като цяло в тийн форум трудно се събираме кандидат-студентите.....
Каква специалност си?
Здравейте на всички!
Исках да ви попитам нещо, че се двоумя. Имам висок шанс да бъда приет Право във ВТУ, обаче проблема е че не мисля, че е добра идея. Незнам просто нещо не ми дава сигурност, въпреки престижа ми се струва че ме ограничава тази специалност(тъй като искам да изляза от България).
Все още чакам резултатите от Икономическия университер - Варна и Техническия университет - Варна.
Та ще може ли да ми дадете малко "акъл" като искажете мнението си за специалностите "Право" и "Комютърни системи и технологии" ? И може ли да се реализирам в друга дръжава? Ще трябва ли да държа приравнителни изпити? Моля ви се ако някой знае нещо да сподели :/
Ау днес имах работа до ТУ и само колко невинни душици се записваха, жал ми стана направо
Към горното мнение. Право и КСТ са като двата полюса а между тях цялата земя. Не знам, то обикновено ти се отдава или единият вид или другия.
А дори и да изключим талант, наклонност и т.н., най-малко интересът трябва да те дръпне в една от двете посоки. Проучи какво точно се учи в тези две специалности и като добиеш по-добра представа за тях, се опитай да вземеш решение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По принцип, за да не държиш приравнителни изпити, излизайки от България, би било най-добре да следваш Международно право, защото така имаш възможността да се запознаеш с различните правни системи в отделните държави. В България е по един начин, в САЩ - по коренно друг, така че това е начинът да учиш право и да ти е от полза в чужбина.
Относно КСТ - според мен то има много повече бъдеще като цяло, не само у нас, така че аз лично избрах него.![]()
С българско право в чужбина, не я виждам тая работа, това е моето иЗказване.
С компютри по-може. Т'ва е скромното ми мнение..