.
Отговор в тема
Страница 33 от 195 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 4870
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Хора, първи курс съм в УНСС
    Та, студент с един родител съм, каква стипендия мога да получавам, че нищичко не разбрах от техния списък?
    Такава с по-нисък доход, или има спец., която не съм видяла?
    Аз нищо не видях в конспекта написано. Единственото - че дохода на родител, дори за отличен успех, трябва да е макс 700 лева. За специална нищо не видях написано, а и аз търсех.

Някой с предучилищна и начална педагогика в СУ ? Имам ли колеги тука?

Цитирай Първоначално написано от Charismatica Виж мнението
    Някой с предучилищна и начална педагогика в СУ ? Имам ли колеги тука?
    Имам един приятел там.
    Честито .

Повече от фен Аватара на akibaki
    Най-после горе-долу се ориентирах за специалности в университет. Искам да видя мнението ви,коя от тези специалности е най-добра,от гледна точка на заплащане и на реализация.Не ме разбирайте погрешно-не искам да взимам милиончета за месец,просто се интересувам коя е по-доходна и т.н. Ето ги и специалностите-журналистика,публична администрация и ветеринарна медицина.

На 1ви започваме най-сетне! Обаче имам един ламерски въпрос- зайче съм и не ми е ясно в Софийския университет къде е това " Аулата" и другото- пише, че на 2ри октомври ще е откриването за моята специалност в Аулата на ректората- това пак същата Аула ли е ? И пак ли е в Су?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, в Ректората е. Това е като влезнеш от централния вход (който при такива събития е отворен) и има едни стълби- качваш се по тях и на 2я етаж е тя. Няма как да не я видиш.

Мерси много!

Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Най-после горе-долу се ориентирах за специалности в университет. Искам да видя мнението ви,коя от тези специалности е най-добра,от гледна точка на заплащане и на реализация.Не ме разбирайте погрешно-не искам да взимам милиончета за месец,просто се интересувам коя е по-доходна и т.н. Ето ги и специалностите-журналистика,публична администрация и ветеринарна медицина.
    Прекалено различни са и може да си намериш много различни работи с всяка от 3те специалности. Журналистите в телевизия например вземат много пари, но останалите? А докато се стигне до телевизия трябва много много хляб да ядеш и да си адски нагъл тип.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

В момента съм 12 клас. Доскоро си нямах ни най-малка представа с какво искам да се занимавам в бъдеще, но в последно време се ориентирах към УНСС - Международни икономически отношения. Искам да попитам за вашето мнение за специалността, за реализацията след това и т.н. ... както и, ако някой знае какви са кандидат-студентските изпити, понеже в сайта на УНСС не ми стана съвсем ясно. Благодаря предварително!

^Уча същото във Варна. Изключително широка икономическа специалност, след това може да си намериш и работа като проста секретарка, и дипломат, началник на външен отдел на голяма фирма, митничар също. Половината милионери икономисти, които показват по ТВ, са завършили точно МИО. Колкото повече го уча и повече навлизаме в специалните предмети, толкова повече ми харесва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Сайтът на УНСС е боза.. Разбирам те!
    Последно редактирано от pifiella : 09-29-2012 на 18:28
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Изпитът е ЕПИ и съдържа 20 въпроса бел и 20 математика + 60 въпроса(ти сама си избираш или/или бел,математика,икономика,г ография,история), това е за другите специалности. А за МИО и МО се държи и изпит по език(не съм запозната какво се включва в конспекта).
    За университета мнение имам, много познати учат там и са доволни,специалностите са хубави и просперитетни,но като цяло всичко си зависи от нас. Аз уча в икономическо и 70 % от завършващите отиват в УНСС. Ще кандидатствам и аз в УНСС-то финанси или икономика и бизнес.
    А и са излезли датите за предварителните(виж в темата за абитуриентите). Дано съм ти помогнала поне малко!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от tony944 Виж мнението
    В момента съм 12 клас. Доскоро си нямах ни най-малка представа с какво искам да се занимавам в бъдеще, но в последно време се ориентирах към УНСС - Международни икономически отношения. Искам да попитам за вашето мнение за специалността, за реализацията след това и т.н. ... както и, ако някой знае какви са кандидат-студентските изпити, понеже в сайта на УНСС не ми стана съвсем ясно. Благодаря предварително!
    И аз кандидатствах същото, само дето не го исках. В крайна сметка съм в УНСС, но със специалността, която исках.
    Ако имаш въпроси - пиши на ЛС .

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Изпитът е ЕПИ и съдържа 20 въпроса бел и 20 математика + 60 въпроса(ти сама си избираш или/или бел,математика,икономика,г ография,история), това е за другите специалности.!
    Не са 60, а 40 за третия модул.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 09-30-2012 на 17:14

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Въпросите общо са 80, не 100

Аз съм се насочил към икономическите специалности и да питам Финанси, Маркетинг, Межд. ик.отношения учи ли се математика?

В почти всяка възможна специалност в България се учи повече или по-малко математика. Аз - мио, винс, имам един семестър математика и един статистика.
    Математиката в нематематическите специалности е толкова бавноразвиваща, че много трудно могат да те скъсат с малко усилия
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Аз съм се насочил към икономическите специалности и да питам Финанси, Маркетинг, Межд. ик.отношения учи ли се математика?
    Нали не очакваш да учиш финанси/счетоводство и да нямаш грам математика?

Математика няма май в право, журналистика и педагогиките. ;д Друго без математика не мога да се сетя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Нали не очакваш да учиш финанси/счетоводство и да нямаш грам математика?
    Ясно ми е, но има значение дали я учиш 1/2 семестъра или 5 години.

Е ... ти какво очакваш пък, само един предмет да имате през цялото време? ;дддд
    Ако учат нещо тясно свързано с математика имат повече от 1 семестър, ние имахме един. Статистиката не я броя за математика.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Математика няма май в право, журналистика и педагогиките. ;д Друго без математика не мога да се сетя.
    И във филологиите!

И във филологиите!
    аз под педагогики това визирах
    да бе, различно е, но незнайно защо ги свързвам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Някой наясно ли е по какво са вътрешните изпити в УНСС за МИО ? Навсякъде различно пише и направо..
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Някой наясно ли е по какво са вътрешните изпити в УНСС за МИО ? Навсякъде различно пише и направо..
    Вътрешни? Какво имаш предвид?
    Ако имаш предвид приемния - ЕПИ с избираем трети модул, без значение какъв иии изпит по език.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си