- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Някой с предучилищна и начална педагогика в СУ ? Имам ли колеги тука?
Най-после горе-долу се ориентирах за специалности в университет. Искам да видя мнението ви,коя от тези специалности е най-добра,от гледна точка на заплащане и на реализация.Не ме разбирайте погрешно-не искам да взимам милиончета за месец,просто се интересувам коя е по-доходна и т.н. Ето ги и специалностите-журналистика,публична администрация и ветеринарна медицина.
На 1ви започваме най-сетне! Обаче имам един ламерски въпрос- зайче съм и не ми е ясно в Софийския университет къде е това " Аулата" и другото- пише, че на 2ри октомври ще е откриването за моята специалност в Аулата на ректората- това пак същата Аула ли е ? И пак ли е в Су?
Да, в Ректората е. Това е като влезнеш от централния вход (който при такива събития е отворен) и има едни стълби- качваш се по тях и на 2я етаж е тя. Няма как да не я видиш.
Мерси много!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В момента съм 12 клас. Доскоро си нямах ни най-малка представа с какво искам да се занимавам в бъдеще, но в последно време се ориентирах към УНСС - Международни икономически отношения. Искам да попитам за вашето мнение за специалността, за реализацията след това и т.н. ... както и, ако някой знае какви са кандидат-студентските изпити, понеже в сайта на УНСС не ми стана съвсем ясно. Благодаря предварително!
^Уча същото във Варна. Изключително широка икономическа специалност, след това може да си намериш и работа като проста секретарка, и дипломат, началник на външен отдел на голяма фирма, митничар също. Половината милионери икономисти, които показват по ТВ, са завършили точно МИО.Колкото повече го уча и повече навлизаме в специалните предмети, толкова повече ми харесва.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сайтът на УНСС е боза.. Разбирам те!
Последно редактирано от pifiella : 09-29-2012 на 18:28
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Изпитът е ЕПИ и съдържа 20 въпроса бел и 20 математика + 60 въпроса(ти сама си избираш или/или бел,математика,икономика,г ография,история), това е за другите специалности. А за МИО и МО се държи и изпит по език(не съм запозната какво се включва в конспекта).
За университета мнение имам, много познати учат там и са доволни,специалностите са хубави и просперитетни,но като цяло всичко си зависи от нас. Аз уча в икономическо и 70 % от завършващите отиват в УНСС. Ще кандидатствам и аз в УНСС-то финанси или икономика и бизнес.
А и са излезли датите за предварителните(виж в темата за абитуриентите). Дано съм ти помогнала поне малко!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз съм се насочил към икономическите специалности и да питам Финанси, Маркетинг, Межд. ик.отношения учи ли се математика?
В почти всяка възможна специалност в България се учи повече или по-малко математика.Аз - мио, винс, имам един семестър математика и един статистика.
Математиката в нематематическите специалности е толкова бавноразвиваща, че много трудно могат да те скъсат с малко усилия![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Математика няма май в право, журналистика и педагогиките. ;д Друго без математика не мога да се сетя.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е ... ти какво очакваш пък, само един предмет да имате през цялото време? ;дддд
Ако учат нещо тясно свързано с математика имат повече от 1 семестър, ние имахме един. Статистиката не я броя за математика.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой наясно ли е по какво са вътрешните изпити в УНСС за МИО ? Навсякъде различно пише и направо..
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"