- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Не разбрах връзката между записването да учиш и ходенето на бригада? Да си студент е необходимо условие ли? Не съм запозната. Имам познати, които са ходили по 1-2 пъти на бригада и пак ще ходят, това е показателно, мисля. Ако си отишъл за кеф, можеш кефа да си направиш. Ако си отишъл за пари, бачкаш стабилно и спиш малко няколко месеца.
То се работи до спук там, нормално така да кажеш.
^ Мисля, че е условие да си студент, да.
И аз мисля,че трябва да си студент. Калеко ми 2 пъти е ходил, веднъж в Англия и веднъж в Америка , и е адски доволен. Навива ме постоянно и мен да ходя.
maDamn
Само не разбирам каква е връзката между туризма и макроикономиката, но както и да е. Важното е, че имам 3!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
На мен вторият ми изпит е по Макроикономика и честно казано това е изпитът, който най ме притеснява....едно заради самата материя и друго, че преподавателката пише оценки, които не можеш да разбереш от къде идват....
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
До спукване и пак не си изкарваш парите, с които заминаваш и кой знае колко отгоре, а обслужването на тея хора, които уж ще се грижат за теб докато си в чужда страна, е под всякаква критика. Да не споменавам факта, че договорът е обвързващ до немай къде и могат да те заробят както си искат с него, както и че ти обясняват едни неща прекрасни докато те агитират, а после се оказва съвсем друго. Мои приятелки се отказаха от бригада преди да заминат, вече бяха подписали и платиха неустойка с един тон зор. Ташак са си. Не са както едно време. Едно време преди няколко години са се изкарвали пари от бригади, сега не е така.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е стига демоя приятелка замина и постянно си говорим , много е доволна. Работи си на 2 места, иначе няма смисъл. Отношението е прекрасно, заплащането сигурно. Миналата година сестра и беше там и се върна много доволна. Мои познати и колеги са се връщали наистина с много пари, но наистина са се спуквали от работа. За Аляска става въпрос.
Замислила съм догодинa и аз да заминавам. Дори и да не се върнеш с пари, това си е шанс,който е малко вероятно да се получи. Най-малкото ще се докосна до живота им, ще видя как живеят хората там, ще разгледам,така мечтнаният за мен, Ню Йорк, Манхатън.. та такаНо наистина е важно да попаднеш на добра агенция, защото ги има всякакви
Ехе, Аляска. Там даже някои американци ходят да работят, за да изкарат пари.За там съм по-съгласна.
Но и самолетният ти билет е един чувал пари до там.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Eми,ако си отишъл за пари... там е мястото:Д
Иначе всичко им излиза около 3
Че мн малко, бе..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
иронично ли беше или не
е ест. трябват и джобни за в началото
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз знам, че около тези пари излиза и имам доста доволни познати. И при нас ги има тези програми, ама ще означава да не се прибера близо година у нас, та абсолютно ги изключвам като вариант.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Зависи кога сключиш договора. Ми не бе, 3 бона си е малко, ама ако имаш джобните отделно от 3те бона - да. На тея моите им обясниха, че към 3500 излиза всичко с всичко - с джобни, с такси, с билет, с намиране на работа и настаняване.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
абе, избиват се парите, ама няма да се върнеш супер забогатял (като изкл. Аляска, която вече споменаха, но там и таботата е мн по- тежка)
Днешните келеши записват висше, колкото да имат нещо, което е супер дразнещо, ама не е по- малоумно да запишеш, за да отидеш на бригада О.о.
^ виж сега, зависи какви са ти намеренията:Д
Някои записват нещо, за да заминат и после изобщо не се връщат, така че..![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не си много по-голяма, нали знаеш?
Изкарват се пари от бригади и още как, зависи как си го направиш. Един познат е ходил два пъти в Америка и обясняваше как негов познат бачкал като барман и се върнал с ... оф, ще излъжа, ама беше или 15 000 или 25 000. И друг път съм го давала като пример, но съм забравила кое от двете беше.
what he said
аз съм от "днешните" ,ама не съм келеш, но студентите,които визирам, в голямата си част са
жалко, че няма да можеш да се увериш лично, така де 'жалко' не е точната дума, но както и да
В кой град са работили О.о. Това ми се струва нереалистично много.
Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2013 на 20:28
И на мен. Освен ако не са били спасители на 13-14-15 долара на час с много overtime и безплатна храна и квартира и са пропуснали екскурзията накрая :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ехеххехех 15-25 бона, да беше стоял за апартамент
мн ми харесва как всички които излизат, си правят едни такива сметки с колко ще се върнат, а накрая повечето се връщат с един к*р
n00bs
Моите познати се върнаха с 8-15 бона, тва са над 10 души и с тях се изчерпват познатите ми, за които знам с каква сума са си дошли.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Право в Русенския... честно казано по време на сесия се чудя къде съм се записал. Не е нормално толкова много информация да трябва да се попива от човешкия мозък :X![]()
изчакай да видиш държавните изпити
n00bs