Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Моля ти се, само за това не ми се заяждай. Баща ми е бил повече в чужбина отколкото в България, позволи ми да знам малко повече от теб като следствие на това.

Хаяши, аз си мислех, че моите са много - по час и 30 са :д едната едвам я изтрайвам, даже няма да ходя повече, защото няма никакъв смисъл :д
Наистина ли храната във Франция е толкова скъпа? Ей сега се връщам от Лидл, една торба хубави продукти за 10 евро съм си взела.
Ако всеки път е така ще откача.
Цените на храната тук са ужасни. Сигурно има и магазини където дадени стоки са по-евтини, ама аз съм студент, не съм пенсионер да обикалям целия град с метрото да търся краставици с 30 стотинки по-евтини. Иначе на мен много ми е трудно носенето на багаж. Уж за нещо дребно влезна в магазина и накрая пак излизам с 10-15 кг покупки.

Цитирай Първоначално написано от lqnichkailieva Виж мнението
здравейте аз съм студентка,уча икономика и имам доста материали за кандидатстване след 7 и 12 клас,който продавам, всички автори:ДИМИТЪР ДИМОВ,ИВАН ВАЗОВ,ПЕЙО ЯВОРОВ,ХРИСТО БОТЕВ,ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ,АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,ЕЛИН ПЕЛИН,ХРИСТО СМИРНЕНСКИ,НИКОЛА ВЪПЦАРОВ,ДИМИТЪР ТАЛЕВ,ЙОРДАН ЙОВКОВ,ГЕО МИЛЕВ,ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА,АТАНАС ДАЛЧЕВ..Темите са разработени по-много достъпен и разбираем начин за всеки,казвам го от личен опит,както и гарантиран успех ако се учат..
Грешната тема си избрал! И на нас вече няма да ни свършат работа.