.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    50сме аз и Bloody_f
    На близо ви е NetCafe и О'Шипка Ама имаше някъде там един гаден строеж, лудница беше преди.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    На близо ви е NetCafe и О'Шипка Ама имаше някъде там един гаден строеж, лудница беше преди.
    Аз сега се ядосвам, че не си запазих общежитието в 51, имах идеален прозорец за воайорстване.

Anyway, понеже се заговори и за математика, и за О!Шипка, да ви разкажа любимата ми история.

Върви си един авер, бивш състезател от моята гимназия, по уличките на студентски и гледа надписа на прословутото заведение "О!Шипка". Веднага възкликва възмутено:
    -Е, не можаха да го напишат 1Шипка, ами 0 факториел шипка....
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз сега се ядосвам, че не си запазих общежитието в 51, имах идеален прозорец за воайорстване.

Anyway, понеже се заговори и за математика, и за О!Шипка, да ви разкажа любимата ми история.

Върви си един авер, бивш състезател от моята гимназия, по уличките на студентски и гледа надписа на прословутото заведение "О!Шипка". Веднага възкликва възмутено:
    Имах приятелка в 35 и от коридора пред тяхната стая каква хубава гледка се откриваше към стаите на 36

Иначе от кръчмите в Студентски тача най-много Къщата, Златния грош до 54 и Боримечката. За изтрезняване в 5 сутринта редовно ходехме да ядем таратори в джумаята, а едно време вечер много обичах и Яхъра под Clasico, че имаше винаги готвено, ама то и помен няма от него вече.
    Последно редактирано от draid : 09-20-2013 на 14:06

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

i got the joooke
    лелеее...помня нещо от математиката.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    NetCafe официално ми е фав вече, от 2 седмици съм в 50-и блок и 1928193892 пъти ходих там. Много ми е удобно и за интернет, и за кафе, и музиката е страхотна . Мхм

А О!Шипка какво е? Виждала съм го само на плакат на 51-и
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    NetCafe официално ми е фав вече, от 2 седмици съм в 50-и блок и 1928193892 пъти ходих там. Много ми е удобно и за интернет, и за кафе, и музиката е страхотна . Мхм

А О!Шипка какво е? Виждала съм го само на плакат на 51-и
    О!Шипка е ресторант с едно от добрите шкембета в Студентски, както и Боримечката.
    А с Ина и Илия сме били в Неткафето, да.

Клуб 40 е най-здравото. Като мине манията по шикозното, 40-ката почва да бие всички.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си