- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета с къса или дълга коса?
Зависи от много неща - формата на лицето, типа коса и т.н. Но попринцип всяка поддържана коса изглежда добре.
И аз така ама да не е много дълга.Първоначално написано от Joc
![]()
На всяко лице подхожда различна дължина.
И в крайна сметка, всеки си има свой собствен вкус.
)
БУРНИ аплодисменти отекват из цялата форумна зала...Първоначално написано от m1nik
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Обожавам дълга, небрежно начупена коса, която се разлива по раменете.
Аз попринцип момичета не харесвам хахах. Късите коси помагат на лицето ти да изпъкне, хората те виждат по-ясно и ако едно момиче няма хубави черти, няма да й стои добре с къса коса. Доста хора мислят, че на жените с къси коси им се губи женствеността, но за мен това е оправдание и избиване на комплекси на индивиди, които просто нямат достатъчно правилни черти за къси прически. Едно на ръка, че 90% от момичетата се чудят как да си топират, изправят, направят на ФаФлички и кво ли още не изтощените гриви - много по-лесно и по-различно е да си с къса коса. Харесвам и дълги, и къси - стига да е добре поддържана. И си мисля, че ако човек не направи поне една промяна в тоя живот си е срамота - косата след време си възвръща дължината все пак.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Дългата коса (нормално дълга женска коса, не някаква висяща мърша до коленете) за мен е много по-красива и женствена.
Късата коса се поддържа по-лесно - глупости. Ако си с дълга коса можеш сутрин просто да я срешиш и да излезеш, докато на късата задължително трябва да й правиш някаква прическа.
Най-гадното нещо на света е дълга коса без прическа.
Аз съм с къса(под рамената) и сутрин даже не си я сресвам(вързвам си я и става яко).
Пускам си я до края на кръста.Ще я направя на пластове,за да не е просто дълга коса.
За по-горният коментар:Дори и да трябва с къса коса да си правиш прическа е по-лесно,отколкото да срешеш дълга коса![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Аз преди бях с дълга коса.Но преди около три месеца разбрах 4е така никои не еме харесва.Постригаьх се на етажи с изтанени краища.Стана мн яко и в момента вси4ки ме харесват:P
Обичам те, мили, когато си тук, но когато те няма обичам друг!
Дълга