- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за анална дивотия
Ясно е, че всеки има право да пробва кви ли не дивотии, но аз съм с предрасъдъци по темата някоя жена да ми прави аналингус (федерос). Аз на нея бих, особено щом е готина и чистоплътна.
kremen4eto, зависи от колко време сте заедно с партньора ти и колко близки се чувствате. Намери начин да зачекнеш темата по принцип - кво мисли за тва действие, дали би му харесало, дали някой негов приятел/познат го е пробвал и т.н. Ако отговорът е положителен, може да му го намекнеш при следващия ви полов акт. Чел съм, че стимулацията там, съчетана с игра с ръка с члена и простатата (отвън) била доста възбуждаща за мъжа.
Ааа и нека предварително окоси ливадата в задния двор.![]()
DarkTemplar, скоро го попитах "Някога бръснал ли си си задника?" и той "А трябва ли? .. Що? федероски ли ще ми прайш?" и аз казах "Защо да не ти правя?" и той "Ми прави ми. Ама трябва първо да го обръсна нали?" и аз "Да" и се засмяхме и замълчахме.
От тогава минаха няколко седмици. К'во да му кажа "Айде, няма ли да се бръснеш?"![]()
Ползотворен разговор.![]()
Може да му предложиш и кола маска. :P
Еми той на много места ползва кола маска, сигурно и там би пробвал. Бих му казала и директно, само не искам да го възприеме така сякаш на всяка цена искам да му ближа задника.Първоначално написано от DarkTemplar
А ако повдигна въпроса отново, направо така излиза.
Лято е все още, бъзикни го нещо на тема лична хигиена. А и щом си прави кола маска на толкова места, едва ли ще го бърка да оскубе и растенията в задния двор. Ясно, че не си преритала за близането там и няма да му се молиш, пък и ако не го направи, той губи, не ти.Първоначално написано от kremen4eto
DarkTemplar, не смятам (той също), че космите имат общо с хигиената. Ще видя какво ще измисля.
А коя е подходяща поза за това? При положение, че не съм опитвала и трябва да ми е удобно, а той сигурно ще е малко шашнат![]()
Честно казано имат общо или по-скоро имат общо с това на теб да ти е по-приятно и комфортно (все пак твоят език ще е там). За поза, предполагам той да е прав и леко разкрачен, а ти да си приклекнала зад него. Поне в такива пози съм виждал да го правят по розовите филми (което не е гаранция, че и в действителност става така де). А и ако опитате тази поза, ще можеш с другата ръка да стимулираш члена му (примерно). Може да проявите и въображение, важно е на 2мата да ви е хубаво.
Аз пък съм виждала повече във филмите, мъжете да са легнали (или седнали) и разкрачени, виждала съм ги и надупени.Не знам как се нарича, но не е ли подходяща позата 69, само че той отгоре. Отскоро я практикуваме и достъпа ми се струва добър. То така ми дойде и идеята де
![]()
Няма ограничения в позите, щом ви се струва приемливо - пробвайте го.
Даже ще ида да пална някоя свещ в кварталната църква, че след толкова съвети направо съм лично заинтересован.Първоначално написано от kremen4eto
Даже може да драснеш някое ЛС ква сте я свършили.![]()
![]()
Стискай палци да ни се получи :PПървоначално написано от DarkTemplar
Sorry на авторката, че започнахме да обсъждаме моите терзания, но не сметнах за нужно да пускам нова тема. :P
Ако сте го пробвали това за 1-ви път, нормално е да свърши толкова бързо. Не смятам, че е кой знае какво, просто се опитвате да преоткриете удоволствието.
Баси ограничените сте повечето ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Още ли го мислите това лизане?Лизането ми се струва странно,ама това да чукам момче с изкуствен пенис ми се струва адски извратено.
Да си мъж и да те чукат анално (независимо дали го прави мъж или жена) си е крайно неприемливо и не-мъжко. Така разсъждавам аз, пък нека съм консерва и ограничен.
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРОЧЕТОХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Гледам че питате за лизането и позата - за мен най-добре е когато той или тя лежи по гръб и си вдигне краката нагоре. Така се открива най-добре и има достъп до повече места едновременно. Това го казвам за близане на анус както на мъж, така и на жена.
Мацка, сега кажи, че и със жена си спала и целият форум ще те има за секс-икона...
По темата: не бих го направила, но щом на вас ви харесва радвайте си се.
спала съм не виждам какво лошо има в товаПървоначално написано от GreenFairy
Няма нищо не нормално в това,че е свършил само от анално проникване.Един от начините за проверка простатната жлеза при мъжете дали функционира правилно е точно такъв.Всеки мъж който е пробвал веднъж после не се спира да го прави.В някои случаи това им носи по-голямо удоволствие от секса.
да така е и аз се убедих, мисля че всеки мъж трябва да го прави или поне да опита, а не да са с предрасъдъци и за това да губят по-голямата част от удоволствията, заради някакви бабини деветиниПървоначално написано от rali4ka1
щом жена прави анален и мъж трябва да го прави, не е гей който го прави, гей е само ако го прави с мъж
Ми освен да вземаш пенис колана и да те каня на гости.Първоначално написано от Nikeq91
![]()
![]()
айде нЕма нужда...
Аз да не съм курва че ще ходя да чукам всеки срещнат и да му ближа задника, айде засрамете се малко. Това че съм го правила не значи че го правя на всеки срещнат, приятеля ми е сериозен и само с него си го правя, просто споделих.
Че откъде да те знам каква си.![]()
Шегувам се, не се газирай. Просто от горния ти коментар излезе, че всеки мъж трябва да го направи, а виждаме, че имаш опит в тази област.
А и помисли - ако действието беше толкова нормално, нямаше в заглавието на темата да присъства "анална дивотия".![]()