.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ясно е, че всеки има право да пробва кви ли не дивотии, но аз съм с предрасъдъци по темата някоя жена да ми прави аналингус (федерос). Аз на нея бих, особено щом е готина и чистоплътна.

kremen4eto, зависи от колко време сте заедно с партньора ти и колко близки се чувствате. Намери начин да зачекнеш темата по принцип - кво мисли за тва действие, дали би му харесало, дали някой негов приятел/познат го е пробвал и т.н. Ако отговорът е положителен, може да му го намекнеш при следващия ви полов акт. Чел съм, че стимулацията там, съчетана с игра с ръка с члена и простатата (отвън) била доста възбуждаща за мъжа.

Ааа и нека предварително окоси ливадата в задния двор.

DarkTemplar, скоро го попитах "Някога бръснал ли си си задника?" и той "А трябва ли? .. Що? федероски ли ще ми прайш?" и аз казах "Защо да не ти правя?" и той "Ми прави ми. Ама трябва първо да го обръсна нали?" и аз "Да" и се засмяхме и замълчахме.
    От тогава минаха няколко седмици. К'во да му кажа "Айде, няма ли да се бръснеш?"

Ползотворен разговор. Може да му предложиш и кола маска. :P

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Ползотворен разговор. Може да му предложиш и кола маска. :P
    Еми той на много места ползва кола маска, сигурно и там би пробвал. Бих му казала и директно, само не искам да го възприеме така сякаш на всяка цена искам да му ближа задника. А ако повдигна въпроса отново, направо така излиза.

не е задължително да е бръснат, но все пак да е добре измит

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Еми той на много места ползва кола маска, сигурно и там би пробвал. Бих му казала и директно, само не искам да го възприеме така сякаш на всяка цена искам да му ближа задника. А ако повдигна въпроса отново, направо така излиза.
    Лято е все още, бъзикни го нещо на тема лична хигиена. А и щом си прави кола маска на толкова места, едва ли ще го бърка да оскубе и растенията в задния двор. Ясно, че не си преритала за близането там и няма да му се молиш, пък и ако не го направи, той губи, не ти.

DarkTemplar, не смятам (той също), че космите имат общо с хигиената. Ще видя какво ще измисля.
    А коя е подходяща поза за това? При положение, че не съм опитвала и трябва да ми е удобно, а той сигурно ще е малко шашнат

Честно казано имат общо или по-скоро имат общо с това на теб да ти е по-приятно и комфортно (все пак твоят език ще е там). За поза, предполагам той да е прав и леко разкрачен, а ти да си приклекнала зад него. Поне в такива пози съм виждал да го правят по розовите филми (което не е гаранция, че и в действителност става така де). А и ако опитате тази поза, ще можеш с другата ръка да стимулираш члена му (примерно). Може да проявите и въображение, важно е на 2мата да ви е хубаво.

Аз пък съм виждала повече във филмите, мъжете да са легнали (или седнали) и разкрачени, виждала съм ги и надупени. Не знам как се нарича, но не е ли подходяща позата 69, само че той отгоре. Отскоро я практикуваме и достъпа ми се струва добър. То така ми дойде и идеята де

Няма ограничения в позите, щом ви се струва приемливо - пробвайте го.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Стискай палци да ни се получи :P
    Даже ще ида да пална някоя свещ в кварталната църква, че след толкова съвети направо съм лично заинтересован.

Даже може да драснеш някое ЛС ква сте я свършили.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Няма ограничения в позите, щом ви се струва приемливо - пробвайте го.
    Стискай палци да ни се получи :P

Sorry на авторката, че започнахме да обсъждаме моите терзания, но не сметнах за нужно да пускам нова тема. :P

Град
    На стадиона за бягане.
    Ако сте го пробвали това за 1-ви път, нормално е да свърши толкова бързо. Не смятам, че е кой знае какво, просто се опитвате да преоткриете удоволствието.
    Баси ограничените сте повечето ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Още ли го мислите това лизане?Лизането ми се струва странно,ама това да чукам момче с изкуствен пенис ми се струва адски извратено.

Да си мъж и да те чукат анално (независимо дали го прави мъж или жена) си е крайно неприемливо и не-мъжко. Така разсъждавам аз, пък нека съм консерва и ограничен.

Фен
    Град
    Shumen
    КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРОЧЕТОХ
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Гледам че питате за лизането и позата - за мен най-добре е когато той или тя лежи по гръб и си вдигне краката нагоре. Така се открива най-добре и има достъп до повече места едновременно. Това го казвам за близане на анус както на мъж, така и на жена.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Мацка, сега кажи, че и със жена си спала и целият форум ще те има за секс-икона...

По темата: не бих го направила, но щом на вас ви харесва радвайте си се.

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Мацка, сега кажи, че и със жена си спала и целият форум ще те има за секс-икона...

По темата: не бих го направила, но щом на вас ви харесва радвайте си се.
    спала съм не виждам какво лошо има в това

Няма нищо не нормално в това,че е свършил само от анално проникване.Един от начините за проверка простатната жлеза при мъжете дали функционира правилно е точно такъв.Всеки мъж който е пробвал веднъж после не се спира да го прави.В някои случаи това им носи по-голямо удоволствие от секса.

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Няма нищо не нормално в това,че е свършил само от анално проникване.Един от начините за проверка простатната жлеза при мъжете дали функционира правилно е точно такъв.Всеки мъж който е пробвал веднъж после не се спира да го прави.В някои случаи това им носи по-голямо удоволствие от секса.
    да така е и аз се убедих, мисля че всеки мъж трябва да го прави или поне да опита, а не да са с предрасъдъци и за това да губят по-голямата част от удоволствията, заради някакви бабини деветини

щом жена прави анален и мъж трябва да го прави, не е гей който го прави, гей е само ако го прави с мъж

Цитирай Първоначално написано от Nikeq91
    да така е и аз се убедих, мисля че всеки мъж трябва да го прави или поне да опита, а не да са с предрасъдъци и за това да губят по-голямата част от удоволствията, заради някакви бабини деветини

щом жена прави анален и мъж трябва да го прави, не е гей който го прави, гей е само ако го прави с мъж
    Ми освен да вземаш пенис колана и да те каня на гости.

айде нЕма нужда...

Аз да не съм курва че ще ходя да чукам всеки срещнат и да му ближа задника, айде засрамете се малко. Това че съм го правила не значи че го правя на всеки срещнат, приятеля ми е сериозен и само с него си го правя, просто споделих.

Че откъде да те знам каква си.

Шегувам се, не се газирай. Просто от горния ти коментар излезе, че всеки мъж трябва да го направи, а виждаме, че имаш опит в тази област.

А и помисли - ако действието беше толкова нормално, нямаше в заглавието на темата да присъства "анална дивотия".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си