- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Българската козметика
Какво е мнението ви за българската козметика? Ползвате ли? Доволни ли сте?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Изобщо вече има ли българска козметика ?![]()
Не мисля , че съм ползвала такава ,,
Преди баба ми беше споделила , че някога е имало завод в Пловдив за българска козметика и ми беше казала , че по тогавашно време тя била една от най - хубавите ,, натурална и естествена .. От тогава останах с впечатление , че вече никъде не произвеждат българска комезтика и че всичко е внос ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
арома?
п.с-мислите си, че няма хубава българска козметика, защото не я рекламират и не се продава така масаво като марките нивея, гарние и т.н.
На скоро чух за някаква паста-поморина, че била хубава, но ето понеже не е така разпространена, на дали много хора знаят за съществуването й, съответно и не я ползват.
Преди време си бях взела един много хубав шампоан с мед, беше не повече от 2 лева, а миеше страхотно косата и беше на българска фирма, но не си спомням коя...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да, имам и български продукти, но честно да си кажа повечето не ги харесвам толкова. Има някои, които са добри колкото вносните, други малко по-зле, някои пък са много хубави (като крем Здраве), но в графа пълен боклук мисля, че нямам какво да слагам за сега.
За вносните бих могла да кажа, че не са много добри също. Имам чувството, че с к'вото и да се маже все тая... все едно, че нищо не съм направила.
Има българска козметика - Арома, Рубела (търговската марка е Дева), Билка, маслата на Икаров, Тео (те са повече сапуни и шампоани), кала маските на Джанкар май също са български. За тези се сещам. Аз ползвам някои неща на Дева и Икаров, кола маска на Джанкар, а крем за ръце Билка ми беше давала една съученичка и беше страхотен. По принцип съм резервирана към някои продукти, например шампоаните - не ми се иска да си правя ескперименти с косата си и шампоани за по 2 лева ми се струват съмнителниМоже би просто съм предубедена, защото от българската козметика, която ползвам съм доволна.
Аз имам и българска козметика , доволна съм.Пък и моита козметичка ми ги препоръча,аз мислех да оставя 20-30 лева за почистващ гел и скраб,но съм наистина доворлна от тези на regal мисля,, не помня![]()
Ползвам крем и шампоан на Бочко и масло на Икаров. Преди ползвах дезодорант на Дева. Доволна съм от тези продукти. Може би имам и други, но не се сещам в момента.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ползвам крем "Здраве",някаква българска хума,маслата на Икаров и течен сапун Тео.За сега съм доволна.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Розова вода и крем бочко. Това ползвам в момента. Имах преди време много хубав почистващ гел на Елеа, както и скраб на регал - добри бяха много.
Saatana vittu perkele hate crew!
Използвам само няколко неща.Имам шампоан на Арома, хининова вода, розова вода, сапун Бочко, някакъв вазелин, тоалетно мляко с бадем, интимен сапун на Билка , крем за ръце с лимон, крем за ръце с невен.
Ползвам бг козметика.Имам продукти за лице на Билка,лосион за тяло на Рубела,бутер на Афродита..ии разни други нещица.И мога да кажа,че съм доволна от всичко!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ползвам няколко продукта , но като цяла не мога да кажа , че са кой знае какво. Крем " Здраве " ми върши добра работа , а имам и почистващо мляко за суха и чувствителна кожа на Роза Импекс , то също не е лошо.
To infinity and beyond.
Имам сравнително малко продукти, но съм много доволна![]()
Регал (гелчетата им са много добри), Дева ( аз съм използвала само лентичките им и са качествени, а на ниска цена) , Билка (имам почти всички продутки и съм доволна от всичко без шампоаните им за коса), Арома (имат готини кремчета) и най- любимият ми продукт- крем Здраве![]()
Просто аз
Много съм доволна от нещата на Билка,крем здраве Икаров мисля,че имаме и добра козметика![]()