- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Охх аз вече правих входно по История, литература, математика, биология,английски и френски.. По Литература имам 5 .. една точка не ми стига направо ще се гръмнаПо Биология също имам 5 както и по Английски
Сега стискам палци за останалите
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
ей,кво ви беше входното по география?
помагайте,че ние утре правим..пък изобщо нищо не помня![]()
Да, закъсня, но все пак благодря. Поне ще си ги припомня.Първоначално написано от awesomesheepy
...Започнах годината добре, имам шестици на входните по български, информационни, математика и зип математика.
Сега чакам за резултатите по история (тука очакванията не са много добри ), музика ии по география.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Моето беше всичко за Северна Америка (местоположение, стопанство, население, ала-бала..)Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Днеска правихме контролна по биология, а във сряда ми е по математика...
Ние няма да правим входно по География, 'щот ся сме с нова даскалка, миналия г-дин го уволниха. Хич не преподаваше като хората, дори не знаел, че сме щяли да имаме матура. Пишеше ни оценки когато си искаше, а най-смешното е, че на миналия Седми клас забравил да им преподаве някакви супер важни уроци и там няк'ви такива и онези половината били със слаби оценки. И ся новата даскалка каза, че като вземем няколко нови урока, тогава ще ни даде тест за тях.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ние днес направихме входното по География и Химия. По География г-жата каза, че за нея входните нива по История и География били една голяма глупост и нямало смисъл от тях, за това няма да ни счита оценката, която получим. По Химия пък по-лесно не можеше да бъде. 100% съм сигурна, че ще имам 6. По Литература вече взехме "На Прощаване", а по Математика - "Тъждествени изрази". Изглежда супер лесно, ще видим нататък.
Ехее, Вие още на тъждествените изрази ли сте?Ние вече минахме формулите. Всъщност как изглежда корицата на Вашата математика, една оранжева е, нали?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Mалее сигурно ще ни върнат входните по география,математика,музик а,история,литература............ .. ууужасс
Незнам колко ще имам простоо .... Довечера ще пиша пак .![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Значии.. годината започна супер, имам 6 на входните по математика,информационни,а нглийски и български. По биология имам 5. Имам и една 6тица по география. По Физика правихме тест,ама господина каза,че няма да слага оценки,а само иска да види нивото ни. Тая по изобразително ми трови животаане мога да рисувам,окей? Чакам си тестовете по история и музика, а по друго не сме правили.
Баси, днеска почивахме и онези в дъжда точно ни извикаха на манифистация, не им ли е достатъчен 24 май?![]()
♥ 2PAC ♥
минахме ви![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе моля Ви, някой ще може ли да ми даде някакав линк за тестове за входното ниво по Химия, че утре ще правим, пък не знам к'во точно да правя и поне да се поупражянвам малко. До сега търсих в чичко Гугъл, но нищо не открих ..![]()
♥ 2PAC ♥
to i nii ytre imame whodqshto niwo po himiq![]()
ma ne namiram kude moga da sa poopraJnqam ...
![]()
О, Крис, ти утре ще ми подсказвашПървоначално написано от kr
![]()
![]()
Шегувам се *Е, може би поне мааааааалко съм сриозна
ПЛС*
♥ 2PAC ♥
Първоначално написано от kr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре може и да донеса списанията, но май ще е най-добре да ги донеса понеделник, таман за домашната и за статията, за която ти говорех?
![]()
♥ 2PAC ♥
Ти ся ко пр? Освен, че си говориш с мен по скайпа![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Ахам![]()
![]()
Ние утре нямаме БГ, нали?
♥ 2PAC ♥
Крис, не така!Първоначално написано от kr
[ color=blue ][ b ]Тук пишеш нещо[ /color][ /b ] Такав е кода, само махни разстоянитето в кодовете
![]()
♥ 2PAC ♥
Утре теста по Химия на 2 групи ли е?
♥ 2PAC ♥
опа имам 6 по бг и биология......
На курса по бг вече свършихме н-н![]()
Ние по музика май няма да правим входно. Незнам и аз вече...![]()
Днеска правихме по музикаНа копаницата й викам кЬопаница и от там ми се прияжда кьополу в час
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥