.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ами той ме харесва и аз ама .. :(

Ами здравейте ,.. азз ъъ ами има едно момче което много харесвам и той ме харесва но не може да ми предложи да станем гаджета , защото се притеснява че приятелите ще го намразят .. ходех с един от приятелите му и не съм в много добри утношения с него и той го заплашва че ако тръгне с мен ще настрои останалите срещу него .. как да постъпяя ??

Мега фен Аватара на ameli
    Ако са му истински приятели няма да го намразят, а ще се радват за него. Прави си кефа с момчето, да не ти пука какво мислят другите.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Оф боже ебати тъпите приятели има това "твое" момче ... Това не са му приятели тея се некви извратеняци ... Не се притеснявайте щом се харесвате бъдете заедно, никой не може да попречи на любовта ви!!!

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

ами той ме харесва и аз ама .. :(

Офф боже тфа "да ми предложи" вече е тъпо ако ше ходите почвате да ходите и тфа е.А относно приятелити му ако са истински ще го разберът.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом се харесвате - бъдете заедно..
    Да не ви пука какво мислят тези негови "приятели"..
    Не ми се вярва да не си намери нови приятели
    и да си живее живее живота,както ТОЙ си иска..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ебаси тъпите приятели има тоз тфоя . . Ако са му истински фр няа да го намразят . . Пък и тфа техното е бебешка работа Случвало ми се е

Град
    Europe
    АБЕ АРЕ НЕКОЙ ДА ПУСНЕ ТВТО НА МТВ ЕВРОПА ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ДАВАТ НАГРАДИТЕ МОЛЯ

Град
    София
    БООООЖЕЕЕЕ, все повече започвам да вярвам че сте некви имбецили всичките !Приятелите ми така, аз така !!!!!
    Ако наистина ти се кефи, няма да му пука да тръгне с тебе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сигурно просто иска да си топне чушката !
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какви са тези глупости?Приятелите му го намразили или да не го намразят ..... Вероятно няма да го намразят,освен ако не са му фалшиви приятели.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Какво те интерсуват теб приятелите му?Те не могат да му кажат с кой да бъде и как да си живее живота.Щом му поставят такива условия значи не са му истински приятели и няма смисъл да дружи с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си