Главно пускам темата щото нямам к'во да правя , пък и ей така да си излея душата, пишат ми се романи нещо . Таа работата е следната, не знам на какво точно се дължи, е*али го аз по това време на годината често изпадам в такива ситуации (под такива имам предвид носталгични, леко тъжни и прочие ;д но нищо сериозно в крайна сметка), но в последните дни често си мисля за бившата. Работи от сорта на - как е, к'во прави, добре ли е, сеща ли се и тя от време на време за мен, нек'ви ей такива глупави неща Не крия факта, че времето в което бяхме заедно може би беше един от най-хубавите периоди в живота ми. Тук преди някой да се обади ще отбележа, че не искам да си я връщам обратно имаше основателни причини да се разделим, ако те се променят бих преосмислил.. но това е съвсем друга тема, с която няма да ви занимавам xD Като цяло просто това чувство, усещане, състояние на душата както искате го наречете, това нещо ми липсва искам отново да се чувствам по същия начин оО Да знам, ей така че някой си мисли за мен (звуча като 15 годишна ученичка, знам ) и нек'ви други такива глупости Абе като цяло липсват ми старите дни както с нея, така и други неща.