- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво значи това? :(
Има едно момче което аз обожавам от малка и му го показвам по всякакви начини но той се държи странно с мен ....
Моите приятели казват че ме харесва...
Дали е вярно?????![]()
Ами ние да не сме ясновидци?![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ние от къде да знаем, питай го .. НЕ СМЕ ВРАЧКИ!!!!!!!!![]()
Недей с такава агресия..Първоначално написано от xrusinka
Само виж колко добре го е написал Claymore. Не си и никаква за да и се караш
![]()
А по темата : Питай го просто.. Кажи му аз те харесвам така и така, ами ти? и това е .. Ако стане браво, ако не стане друг..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Кажи му, че го харесваш и че имаш някакви чувства към него. Поговорете си и туко-виж е станало това, което чакаш!![]()
Знам че не сте ВРАЧКИ и затова просто ви питам вие какво мислите
Хахах..Първо,заглавието ти на темата няма нищо общо с въпросът ти,в който няма никакъв смисъл и това е защото сигурно не си чувала за учебник по литература или книга,освен списание за чалга звезди.. както и да е.Според мен темата е за ключ,защото няма никакъв смисъл 'обожавам едно момче,показвам му го,той се държи странно а приятелките ми смятат че ме харесва' ако толкова искаш да получиш съвет,поне се постарай да направиш смислено изречение,така че и ние аджеба да разберем какъв ти е проблемът!
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз съм Нострадамус, и да според мен той те харесва.![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
То да ти кажа всички хора се държат странно ... дай някакъв пример как се държи в дадена ситуация... тогава ще ти кажем![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
В какъв смисъл се държи странно ?
Наистина дай пример,защото така нищо не
ни е ясно..
Или пък директно отиваш казваш му,че го
харесваш и го питаш дали и той има същите
чувства.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какво значи,че се държи странно?Поне да беше дала малко повече инфо...
Това `странно` поведение може да означава,че те харесва и не знае как да действа,но може и да значи,че не те харесва и се притеснява,че не отговаря на чувствата ти и не знае как да се държи вече с теб.
Едва ли ще се намери някоя врачка тука да ти каже точно как е...![]()
Fashion is my passion.
Със заглавието имах предвид какво значи държанието муПървоначално написано от xSANYAx
Няма нужда да се държите гадно с хората
Ето ви пример:
С мен е мил (когато сме насаме) но при приятели се ме пренебрегва
А и когато му кажа нещо лично по скайп например колко го обичам т.н. той го изпява на приятелите си
Със заглавието имах предвид какво значи държанието муПървоначално написано от xSANYAx
Няма нужда да се държите гадно с хората
Ето ви пример:
С мен е мил (когато сме насаме) но при приятели се ме пренебрегва
А и когато му кажа нещо лично по скайп например колко го обичам т.н. той го изпява на приятелите си