Цитирай Първоначално написано от Ge7OverHere
Цитирай Първоначално написано от playhard1
Цитирай Първоначално написано от Ge7OverHere
m.facebook.com не бил безплатен... аз мога да си влезна там през к'вото си искам... зависи от връзката, не от адреса на сайта!
влез през GPRS в m.facebook и си провери сметката след това. Ако ставаше и от там, мтел щяха да го кажат, и от там показва снимки, докато в 0.facebook ги няма снимките. Ако и на безплатната версия ставаха да се гледат снимки, знаеш ли какъв трафик щеше да се навърта, нямаше да има изгода от цялата работа. То само с "текстовата" версия за 15 мин ги правя 1-2МБ, какво е останало и картинки да има. А знаеш, че интернет през GPRS или WAP не е никакъв евтин. Като не знаеш, не спори.. А като на мен не ми вярваш, питай съпорта на мтел или върви до най-близкия офис и питай лично. Подвеждаш хората, изказвайки се неподготвен.
добре бе, аз като влезна в m.facebook прези wi-fi или pc колко ще ми струва?! намери къде съм писал нещо за gprs и wap в поста и ще се извиня! аз съм се изказвал неподготвен.... чети по-добре!
Много ясно! Работата е да влизаш във фейсбук, когато си извън града си например, когато нямаш отключена мрежа около себе си и трябва да ползваш GPRS. То е ясно, че през WiFi е безплатно..