- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Еми български, въпреки че не съм българка но вижея от малка в България. Английски уча от малка. Укараински доста от майка ми, защото е украинка, но не мога да пиша. И македонски от баща ми, който е македонец, но също не мога да пиша. Руски разбирам само като ми говорят, но не говоря добре. Иначе руския ми е любим :P .
Не знам дали съм писала тук, мързи ме да търся.
Принципно се води, че уча руски (от 5 клас, сега съм 11, -1 година... 5 години?!), ама освен "здравствуйте" друго не знам..
Знам български, естествено, отлично бих казала хахаха.
Знам английски, само изпитите да си взема и всичко е ok.
Знам иии френски, все по-добре (щом започнах да tweet-вам на френски)..
И дотук.
Опитах се сама да уча испански, защото го обожавам, ама съм прекалено мързелива сама да се занимавам.

Българскии..
Английски уча от 1. клас, а сега уча и в 1 АЕГ, така че трябва да го науча перфектно..
Знам малко испански и ще уча френски догодина .. Надявам се да го науча на добро ниво ..
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Български, Английски, Немски,малко Руски и Гръцки
It's too late to change events, it's time to face the consequence!!
български , англиийски и в момента уча испански и гръцки
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
английски,немски и руски
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Български
Английски - уча го от 11 години, практикувам всеки ден с английско говорящи и пиша много.
Немски - уча го от 5 години, като 3 от тях са в профилирана паралелка с усилено изучаване.
Руски - мога спокойно да се оправя в Русия. Всичко, което знам съм го чувала в домашна обстановка, демек нашите са ме учили. Този език го слушам от както се помня.
Знам и испански, френски, полски, сръбски и китайски, колкото да не закъсам тотално в някоя от страните. Дори не съм сигурна дали мога да вържа цяло изречение. Но от думите и изразите, които знам, ще ме разберат предполагам.
И спря да се върти за миг земята..
Български, английски, испански (кастеяно и ОТЧАСТИ катал
Български,английски,руски и мааалко немски
Говоря три
български, сръбски, испански.
А италиански разбирам .. но не го говоря
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
За жалост не съм по езиците, освен Българският, знам и малко Руски
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Освен Български знам английски,френски,руски и турски...разбирам гръцки и италиански....
Най-много използвам английски.
Един език се учи цял живот!
Учила съм английски и италиански. Чудесно си ги разбирам, но дойде ли моментът да говоря омг...паника съм голяма за тях.
Разбирам немски,испански(по-лесен ми е за разбиране от италианския, които съм учила), руски(в момента го уча). Уча и старогръцки.Френският с повече практика и ще го разбирам по-добре. Подобрих си нивото и на сръбският като разбиране.
Като цяло съм полиглот с тази разлика, че не искам да говоря.

"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Български,Гръцки и Английски перфектно
Горе-долу италиански и френски.
Български , Английски и Немски владея писмено и говоримо
Италиански и Сръбски разбирам, но за съжеление не ги говоря, пък и да пиша на тях не мога ..
иначе в момента имам мерак да уча Испански, но не си намирам подходящ учител
Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !
Знам български и английски,почти перфектно.
Уча в момента испански,доста знам.
Латински и гръцки знам...
С руснаците ще се разбера,ама доста неграмотно
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива

Добре бе, българи сте, защо трябва да казвате,че говорите Български ?!?
Говоря: английски,немски,френски,р ски в момента уча холандски и испански.
Не знам защо, ама имам смътното усещане, че половината от писалите в тая тема говорят пълни глупости xD Доста трудно е да знаеш повече от два езика така, че да можеш свободно да разговаряш на всякаква тема с някой, на когото този език е майчин, а тук има всякакви полиглоти с по 4-5 че и нагоре езика, бреееей... Аз ( освен българския, очевидно, който между другото доста хора не владеят, тъй като си допускат съвсем елементарни правописни грешки постоянно ) знам английски, който освен че уча от първи клас ( в училище език според мен НЕ МОЖЕ да се научи, пълна пръчка е ) 2 години съм учил всички предмети на него извън България, в училище за чужденци, така че го знам... поне много добре. Освен това знам и руски, доста добре, макар че там граматиката доста ми куца, но почти винаги уцелвам правилния падеж например, тъй като го намествам "по звучене"... Него го научих в същия период, защото навсякъде извън училище говорех на руски. Тук приключват езиците, които наистина знам, и започват тия, в които имам някаква представа... Немски - учих го ... 3, 4 години ? Не съм сигурен xD Но знам, че не мога да съставя повече от 3-4 изречения свързани, макар че доста голяма част от НАПИСАН текст например разбирам, като ми говорят ми е доста трудно... Японски - просто ми е интересен езикът, пък и имах най-добър приятел японец, и научих доста думички и фразички. Латински - просто ми е интересен и ми харесва как звучи... Знам и разни фрази на езика на елфите от романите на Толкин, ама не се хваля

Испански,защото живях 5 години в Испания.
Български ! Английски,Холандски и Руски. Иначе разбирам немски и сръбски,но ме е срам да се опитам да говоря. Тая година започнах да изучавам Испански.
Български, Английски, Руски и разбирам малко Турски
Аз съм на 13 и говоря перфектно 3 езика и разбирам английски, но не говоря толкова добре.