- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Не, учила съм го в училище и го говоря изключително грешно, но знам много лексика и лафя без да се замислям.Но окончанията си ги слагам на магия.
Не, от друго идва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тия неща мисля че с времето се ушлайфат , падежи и прочее, важното е да ни разбират , и хем ще е по забавно нали тъйиначе странното е че когато гледам филм или чета текст , разбирам го на голям процент , но трябва ли да кажа нещо не мога да съчиня нищо , просто не ми потичат думи , трябва да обмислям и да се чудя кое за кое беше , ти така ли си ?
Знам български, английски у руски, в момента уча испански![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не, аз с лексиката съм на 6, просто падежите отказах да ги науча, защото ни ги дадоха и 6те в един ден с репликата "за утре да ги знаете" :Д очупвам се много бързо да говоря на руски, може би защото съм го учила като по-малка, а немския въпреки че ми е много по-добър, повече се притеснявам дали говоря вярно :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
английски, френски, испански, немски, японски, персийски, арабски, италиански.
Като мога да говоря свободно само английски, френски, италиански, испански и горе-долу японски.
QUE?!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имаш лс.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам перфектно български и английски, английският го уча още от детската градина и продължавам да си го изучавам в училище, знанията ми бяха доразвити от интернет и игрите, горе-долу знам руски и турски...![]()
За сега мога да се похваля , че знам английски на ниво A2-B1. ТОва ми е достатъчно да разбирам филми и тук-там книги с помощ от речника.
А, за българският език питайте г-жата по БЕЛ :д
Que е на испански :Д както в que pasa![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
малко спам, ама в такъв случай от френското jollie ли ти идва ника тогава? :Д
иначе английски и немски са ми на високо ниво, руския - горе-долу и разбирам общо взето като чета или ми говорят на френски бавно, но аз в отговор не мога нито да пиша, нито да отговарям(разни дребни лафчета не ги броя)
Български ( логично ) ,испански,каталонски |-( ,английски, малко немски и малко френски.
български и английски- знам ги попринцип от семейната среда и училище
испански, китайски - научих ги сама
сега искам да науча рускине мисля, че ще е голямо предизвикателство след китайския ..
Български
Английски - C1-C2 преди 3 години, сега съм го забравил половината
Немски - В1
На английски няма нива ц1 ц2, те са с думички - Embassy levels се казватпод ц2 вероятно имаш предвид Advanced , въпреки че най-високото всъщност е Proficient.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, момиче, пак се излагаш!
Английският също има нива ц1, ц2 по европейската езикова рамка. Да ти вадя ли сертификат да снимам или тоя път няма да се опиташ да се изкараш най-правата и ще си признаеш, че грешиш?