- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с изпражненията
Така проблемът е на брат ми той е на 14 и от няколко дни ми казва че имал черни изпражнения и не иска да казваме на наще чел той из нета и видял за рака и се уплашил а и казва че няма болешки никъде и казва че и преди му се е случвало с по жълти и изпражнения и пак с по черни и му е минавало от самосебеси но той тези ходи много по рожденни дни и вика че ял много шоколад и сега и нескуик ял ко праил и се уплашил тук и да попитам да му кажаако някой знае де от какво може да са
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
От прием на някои лекарства също е възможно.
в момента не пие май![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
чакай бе човек къде е дядо ти къде е той и преди му е имало ама са се махнали от самосебеси сега просто реши да попитаме за да разбере от какво са и в тези дни той яде много шоколад пак да подчертая и обикновенно му стават и му минават а и възрастта му е малко се пак мс за мнениетоПървоначално написано от Waterpolo1997
![]()
sapphire5![]()
да го види лекар,но според мен няма нищо страшно.А твърдения от типа за рак са пълни глупости.
Първоначално написано от radeberger
Що аз ям попринцип само тестени изделия ... супи и разни манджи ям 2-3 пъти в годината ... нито имам проблем с запека нито с изпражненията ... колко гадна дума ...
Не му втълпявайте измислици и не говорете на изуст!![]()
Вероятно е от лекарствата,но ако проблемът продължи,нека посети лекар.Почти всичко,което се лекува от време протича успешно!!!