- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си оправя скайпа?
Как
Как да си оправя скайпа
Изникна голям проблем със скайпа ми. Когато натисна иконата на скайпа ми се показва следното Application Error: Exception EAccessViolation in module Skype.exe at 0008875E. Access violation at addres 0048875E in module 'Skype.exe'. Read of address 00000000. И колкото и пъти да се опитам да го пусна все ми показва този Application Error. Ако някои може да ми помогне ?:-/ Благодаря предварително
![]()
![]()
Истрих го и пак го и пак го инсталирах ,но не става. Май ще трябва преинстал на Windows ,а не искам да се стига до там само заради skype.![]()
![]()
![]()
![]()
Дайте идей как мога да го махна този Error.
Ще пробвам
Не става опитах и по-стара и по-нова версия но не става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва да премахнеш не само програмата "Skype", но и файловете, които остават в следната папка (това е при ХР):
Триеш цялата папка "Skype" след като си деинсталирал самата програма! След това си сложи някоя по нова версия!C:\Documents and Settings\ Твоя потребителски акаунт \Application Data\Skype\![]()
Нямам я тази папка излизат ми (My Documents,Desktop,uspy,Меню "Старт",temp,Предпочитани,Мои е последни документи,Cookies) и нищо друго.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нагласи си го да ти показва скритите папки де..
Do you know what is loneliness, among so much people?
Как да го настроя да ми показва скритите икони?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Истрих го това което ми каза но пак не иска да тръгне.![]()
![]()
Знаете ли какво е 1 месец без скайп? Ако незнаете ще ви кажа :МНОООООООГО Е ЛОШО.
![]()
![]()
![]()
Може да не е баш решение на проблема, но би трябвало да го заобиколи:
Skype 4.1.0.166 Final Portable
Истрих го и инсталирах този които ми каза ,но отново ми показва това (Application Error: Exception EAccessViolation in module Skype.exe at 0008875E. Access violation at addres 0048875E in module 'Skype.exe'. Read of address 00000000).
първо земи си очисто компютъра от вируси и малуер и тогава прави опити за ново инсталиране.
тегли това
Do you know what is loneliness, among so much people?
Как да я ползвам тази програма???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази програма има много функцй и незнам какво да направя??? Как да си почистя компютъра от вируси например???