- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пенисите на близнаците еднакви ли са ?
;д Малко тъпа тема но наистина на момчетата близнаци еднакви ли са пенисите по големина , дебелина .....
хХАХхахАХХА страшна темааааа !!! Ама ме накара да се замисля и аз незнам, еднакви ли са ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Определено след като прочетох заглавието на темата ме обзе голям смяхСега по темата: В повечето случаи са еднакви
Прочети в някои учебник по биология дори там го пише
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Е какво сега ;дд Винаги ми е било чудно... да каже някой който има близнак или момиче което е било с такива хаха
Ми да еднакви са![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ето компетентен отговор
Ако са еднояйчни - да, в противен случай може да има малка разлика.
пробвал-а ли си ,че си толкова комтентна -ен ?Първоначално написано от nerdrage
sleda ot lubovta
Да бе, всеки ден на нудиския плаж събирам информация относно различните размери, даже правя нещо като анкета на плажа, цял репортаж мога да изкарамПървоначално написано от Princessani
Имам брат близнак и единственото, което мога да напиша по темата е![]()
Съгласна съм..Първоначално написано от nerdrage
Ама вие вече започнахте от тъпи,по-тъпи теми да правите![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма двама напълно еднакви човека,така че няма и две напълно еднакви пишки...То лявата част от тялото се различава от дясната,какво говорим за пенисите на отделни хора,били и те близнаци ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами легни си с близнаци и се въоръжи с линийка, ролетка или шивашки метър.![]()
![]()
Брат ми е семеенПървоначално написано от DarkTemplar
а аз вероятно може да съм й татко
На еднояйчните близнаци трябва да са им еднакви - еднакво ДНК - все едно си лягаш два пъти с един човек. За двуяйчните - естествено различни
Какво еднакво ДНК бе баси? Чуваш ли се? Все едно сега ако направим тест за бащинство на малката да излезе, че и аз съм и татко![]()
Вече почвам да се забавлявам.
Ми хайде иди направи да видиш какво ще излезе, ама после да не мънкаш засрамен тука... Уж, еднояйчен близнак имаш, пък идея си нямаш как е станала тая работа, недей се излага... Или сега трябва да си обясняваме какво е еднояйчен близнак?Първоначално написано от dimitar_ak
И к'во ? Единия като има бенка на хуя и другия ли трябва да има ? Господи може да са еднакви , но не чак толковаПървоначално написано от WaKo
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Ето малко информация за тези, които не знаят относно ДНК при еднояйчните близнаци:
Защо еднояйчните близнаци имат различни пръстови отпечатъци?
Въпреки че ДНК-то на еднояйчните близнаци е еднакво, във външния им вид има някои разлики, защото не всички физически признаци се определят само от гените. Пръстовите отпечатъци се оформят, докато зародишът се развива в утробата, и се влияят от колебанието на хормоналните стойности.
Случайните мутации в тези стойности са причината и за разликите в броя и разположението на луничките и бенките по кожата на близнаците.
Това беше много доброПървоначално написано от dimitar_ak
:P
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Различни са. Нали през пубертета се развиват и т.н.
all day... all night... what the fuck?!