- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фризьор във Велико Търново
Да, няма проблем, давайте за всеки град да направим тема![]()
Не мислиш ли, че е по удачно да питаш съученици, приятели, познати, а питаш по разни форуми..
М аз съм от Горна и съм ходила къде ли не - ВТ и т.н. В интерес на истината никъде не ме постригват като хората.. Всички режат колкото може повечеНакрая стигнах до там сама да се постригвам. Наиситна ми се искаше да ти кажа къде има някой да те направи хубаво, но .. не съм попадала на такъв
![]()
На Пишмана има една страхотна фризьорка. Не е в луксозен салон, а в малко ателие (даже то е малко като барака), което се намира над Спортното училище. От години ходя при нея.
Тя следи модните тенденции, дава ти съвети и се вижда, че обича да подстригва. ... Напоследък нещо не я харесвам, ама си подстригва екстра.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Писах ти лично.
за Горна мога да ти препоръчам най-добрите фризьори просто няма втори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! значи и двамата са мъже ... първият е в зеленият блок (ако го знаеш) срещу съда на 2-рият етаж но подстригва по-скъпо а другият е във фризьорски салон Глоридан ... той е на ъгъла след тунелчето на "киното" наглед не е някой понпозен салон но фризьора си разбира от работата определено !!!! аз ходя при него и за нищо на света не го заменям.....ако искаш пиши да ти дам телефон за контакти да си запишеш час и да ти обесня по-подробно ...![]()
Kакви са им цените? Питам от любопитство,а и за да сравня с на моята.Първоначално написано от vIKToriYa
До ПМГ-то има един салон , там подстригват добре.
На триъгълника до тенис корта в новия , син блок има един салон - там също препоръчвам.
В Beauty останах доволна , но съм се подстригвала само един път там.
И на Габровски има една добра фризьорка.
И в ''Трилби'' съм оставала много доволна.
В Търново има много места и в почти всички подстригват добре. ; ))
Наскоро малко над пазара отвориха ''Черна котка'' или там както беше , приятелки ми казаха , че са били доволни.
да Веско ами отиди при Данчо тогава той е много добър !!!!!!!!!Първоначално написано от DanceGirl
ами зависи как и какво ще подстригваш .... при този който се подстригвам аз втория Данчо за връхчета ми взема 5 лв.. като му казвам д/г колко макс. искам да отреже .. за бретона ми взема 1лв. той само за връхчета не мокри косата изправя "на сухо" което е по-добре ... а иначе когато си правих нова прическа която включваше - цялостна подстрижка + бретон + кичури ( които станаха невероятно) + измиване на косата + изсушаване +слагами кристали+изпра ви ме ( можеби му се занимаваше нямаше хора след мен пък и се заприказвахме познаваме се отдавна) после ми сложи и някакъв професионален спрей за блясък който сега на 10 ще си поръчам от него защото е много хубав ми излезе 15 лв.Първоначално написано от gia_sena_mono
аз съм страшно доволна за мен той ее най-добрият !![]()
ти си се записала, но аз все пак да кажа- "Стил"- Христина![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Искам да споделя със Вас, че доста дълго време търсих добър фризьор във Велико Търново. Една приятелка ми каза, за една фризьорка / със стаж над 25 години/ , която се казва Айтен. Отидох при нея и съм очарована от работата й. Изпипва си нещата до милимунда, постригване, прическа , всичко нужно е перфектно ! За моя изненада и цената на услугата беше съвсем в рамките на нормалното, така че ГОРЕЩО ви я препоръчвам. Мога да Ви дам и тел за връзка с нея 0887 87 07 17 . Пожелавам на всички да сте здрави и красиви !
Здравейте, мислех си ,че само аз търся добри фризьори, но имало и други като мен :Д Видях един салон от Краков нагоре, намира се в ляво, пишеше "Christian of roma" (поне така ми се стори ;д ) отзиви за там ?