- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ситни пъпчици
Здравейте, проблема ми е че почти по цялото лице имам някакви ситни пъпчици, които са ужасни, бихте ли ми препоръчали нещо с което мога да ги мажа и да изчезнат и кожата ми да стане по-гладка и по-хубава ?
И аз имам същия проблем. Прикривам с ФДТ, но искам изобщо да ги няма
![]()
+Първоначално написано от YourBlackDahlia
Имах доста повече,но като че ли почват да се изчистват .. Не знам дали е от козметиката,която използвам,но се изчистват ...
Аз използвам някаква маска на AVON от серията Clearskin professional и на Garnier Pure Activ, но ефект не забелязвам особен![]()
Тва са боклуци .. медицинската козметика му е майкатаПървоначално написано от ana19
Не се сещам точно ама тия ситните не ги стискай,че стават злобни... Май стафилокок беше бактерията, която причинява нещо подобно, ама то тук само предположения можем да дадем.
Истинското решение ще го намериш след консултация със лекар, за предпочитане дерматолог, а не джипи
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
оф и аз имам такива ситни пъпчици ужасни са, само че мойте са по гърба и е мн неприятно![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Не се ли научихте, че като имате подобен проблем се ходи при дерматолог.
сега ще ти кажа и защо.. защото ние нито знаем какви са ти пъпките, нито колко са, нито сме специалисти. Представи си някой ти каже нещо, то не подейства и развиеш някаква алергия примерно..
Като за начало започни да си миеш лицето с антибактериален сапун.. пък за др козметика при кожния..![]()