Цитирай Първоначално написано от greengreengreen
Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
От кога си така?ИИИИ сънуваш важни неща и за теб и за хората около теб или объркани сънища или някакви неочаквани събития,а после те се случват? Това защо те плаши поне ще знаеш какво ти предстои
амм , може би от към месец два имам такива сънища примерно сънувах някакви никролози и на другия ден умира познат , сънувал съм и катастрофи който после стават и всякакви такиа неща и буквално винаги става това което съм сънувал..

ПС : не винаги сънувам лоши неща просто дадох някои примери
Ако тези сънища продължат може и да се каже ,че имаш нещо като дарба ,но не точно.''Дарба'' според мен е силно казано.знам ли.....но не трябва да го взимаш навътре.И на мен ми се еслучвало .Даже доста пъти.Според мен на много хора се случва,затова неможе да се нарече дарба.Аз например веднъж сънувах болница и че дядо ми лежи на легло в болница и на другия ден ми съобщиха,че се е разболял и че ще ходи пак в болницата.Сънувала съм една учителка и на следващия ден тази учителка ме потърси за един ангажимент.Тъй,че просто приемай нещата по-леко и не бива да те плаши това ,което сънуваш и действителността.АЗ редоовно сънувам кошмари ,но какво да направя.Никой не избира какво да сънува