- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любими цитати от ваши приятели
Eми те много![]()
Един приятел разказваше една случка и казва:"Миналото лято, през зимата"![]()
Вчера изпитват един от класа(зубар) и госпожата му вика:
Госпожата:"Пак незнаеш достатъчно"
Той:"Съжалявам госпожо учих само 3 часа"![]()
![]()
Правим контролно и един приятел гледа листа на предния чин и господина му вика:
Господина:"Недей да се опитваш да преписваш!"
Той:"Господине, без тва не виждам до там"![]()
Неска по история закъснях за час, щото ходих до СБА да ям. И влизам аз с торбите и госпожата ми вика:"Торбата настрани, защото конфискувам". Бях си купил няколко кроасана и нести. След 10тина минути гледам госпожата седнала на стола си и един закрива гледката към мене и аз вадя нестито отварям го и почвам да пия и гледам по едно време госпожата пред мене и ме гледа и ми вика:
Госпожата:"Аз казах ли ти нещо?!"
Аз:"Съжалявам госпожо, приседна ми"![]()
А пак аз не бях ял, само пих
![]()
Госпожата:"И от кво ти преседна бе?!"![]()
И всички почнаха да се хилят![]()
Друга моя изцепка. Беше 1ви и аз нямам карта за автобуса за новия месец. Щях да изтърва автобуса и си пъхнах старата картата у дънките фанах раницата и на спирката. Влизам аз в автобуса, идва кондукторката показвам картата и тази ми взема картата и ми вика - "плащай си" и аз изобщо не загрявам, че е 1ви и викам "абе кво да си плащам, я ми дай картата" и тази почна да ми се кара и аз почнах да и креща и тай 2-3 минути се карахме и накрая и платих![]()
![]()
Т'ва като го прочетох, направо се разревах от смяхПървоначално написано от student456
Много изцепки знам, ама немога да се сетя в момента![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Хубава темичка!![]()
То не е точно цитат, ама все пак :
На един приятел веднъж му падна часовника във кенефа във даскало, и после месеци наред го бъзикахме със следното :
- Иванеее, колко е часа? Стана ли вече лайно без петнадесет?![]()
![]()
![]()
мрази ме но ако се опиташ да ме згазиш в краката ми ще лазиш и ще ме молиш с фрази не по-малко глупови от тази![]()
мн яко миксче![]()
Едно момиче от класа превежда текст по английски и стига до следното изречение "Let's meet.". Преводът й беше "Хайде месо."![]()
той: олеее Златино ма,кво ти има та така миришеш
тя: ами нищо![]()
той: вайкога за последно се искъпа ма
тя: лани веднъж,таз година по рядко
![]()
тогава беше смешно,нз за ся
![]()
Един Димитър беше разлял до едно момиче айрян нали е бяло и ние се базикаме:
"Остатъците от бурните нощи на Димитър" нз тва ми дойде на ума има мн изцепки ама немоа са сетя![]()
Вчера по информационни играехме на една игра, в която се убиват кокошки и госпожата пита там нещо и една приятелка вика "Тука се боря с патки, тя ми говори за графичен интерфейс" ;d На място беше по-смешно ...
при мен такива лафове даже не са НЕЩО, защото просто сме много артистични всичките и адски естествено си върви, на всяка десета дума някой се смее. ако ви разкажа или няма да разберете, или ще разберете![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
вървя по улицата и гледам едно лапе мнооого брутално се забива в една градинка и пада и се съдира да реве.
майка му, супер оплашена: Абе, Владимире! Пази градинката бе!![]()
много се смях ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Лаф на една моя приятелка![]()
:
И като тръгнах да гоня Данчо и викам - Ex, келеш като те набарам, ще ти вкарам тая краставица в задника и ще ми пееш ''как болии, Диди сприи''![]()
![]()
![]()
![]()
"Пука ми, че ми дреми!"![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В час по немски едно момиче пита господина дали може да отиде до тоалетна ии той отговори че ще отиде ако го попита на немски и тя го попита някак. Тъкмо тръгна да излиза и господина и каза: "Като се върнеш от тоалетната искам да ми кажеш на немски какво прави там."
Връща се момичето след малко и господина я пита на немски какво е правила а тя отговори: "unten jeans пиш" При което целия клас туш ..![]()
![]()
![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Госпожата - "Още една дума и ще те изгоня"
Ученика - "Добре"
Госпожата - "ВЪН!"
"Ако лъжа, кмета да умре"
това е ставало и в съседният клас ..Първоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
Това е станало в класа на една приятелка.Едно момче е взело там някаква хартийка, навело се под чина и свири на нея/хатрийката/ ..
И когато започва свирукането едно момиче се обажда:
SHE - Петре какво правиш там ?![]()
HE - Свиря, Наде, свиря..
.. при което целият клас избухва в смях ..![]()
*сън*
един диалог::Ела тук!(той)
НЕ!(тя)
Няма НЕ-целия!всеки ден нови и нови простотии
![]()
"земи стол и седни на земята"
"не изгасяй крушката че ще стане студено"
днеска пък фр се изплю срещу вятъракофти гледка беше
![]()
или пък след даскало ходим да ядем там дето пативам с рейс и влизаме там в ресторанта и ние грабим хляб и аз си зех 3 филий и изядох едната трагвам да зема другата филия и тоз ми я грабва и я облизваи почна да си я яде
тез 2 случки са със един и същ човексъс един мн малоумен човек
![]()
Като се съберем с компанията само глупости дрънкамеРядко запомням някоя,но наскоро някоя от нас беше изтърсила: върти не се свети се около тебе,бе!
Или пък :
-Аре някой път да ходим на плането на турнета![]()
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Един фр към един от класа -ще ти яде гъза баница!
омг аз му викам -Коки мн си брутален бе
![]()
Седнали сме в парка на една пейка и някъф дядка до нас говори по телефона и вика:добре,значи довечера трябва да си взема виаграта,айде чао ще те чакам в нас .!
![]()
![]()
Седим си въф фоайето на даскалото наща компания и някой се развика нещо и Тонито се изцепи ''Абе ши ми тъпнеш пуканчето бе!!!''![]()
голям смях падна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами по-точно един приятел обича да повтаря мой цитат"Men cry not for them selves, but for their comrades..."
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
-Колко струва баничката?
80 стотинки
-90 стотинки тази баничка?
80 стотинки
-1 лев тази баничка !!!!!!!!!!!!!!!
80 стотинки
-2 лева тази баничка
абе 80 стотинки
-5 левяа тази баничкаааааааааа??!!!!!!!
Дръжте ги кучета дръжте!!!!!!!!!!!!
Но Надя ти нямаш кучета....
ДА ТОЧНО ТАКА ДРЪЖТЕ ГИ!!!!
Обичам и искам да имам много пари!
(#) ...thats a cookie...
Ибаси, ся не се сещам ама иначе са толкова многоооо![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\