- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Баси яката темаПоздрави, Фанта, мноо си точен

Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Хахх готини гномиПървоначално написано от RoSKo0o0
Кефат меее!
Тенкс фанта

"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Благодаря, но нали знаеш, че щом ти смяташ, че съм точен и ти си точен/точна <сори, но не знам дали си мъжка или женска фанта>Първоначално написано от GunSnSteelflowers
)))))
Дени, ти си фантата от дясно:> "Принцеса Селена"
Надявам се повече хора да виждат положителното в тази тема, защото тя е заредена точно с такъв заряд, защото тук пишат само фанти
И не забравяйте докато пиете фанта за батко ви Роско))

Важното е да знаят какво искат хората и какво изпитват :> Пий вино, знай, че и ние това ще правимПървоначално написано от mArMaLaDkA

Женска фанта xD И btw Русе е много як град, Фанта, някога там живеех, нЕма съжалявашПървоначално написано от RoSKo0o0

Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Руситуууу, първата работа ще е да им опитам фантатаБе, ядох русенска диня, то отрова направо, фанта.
Искам в училище да научат хората да казват вместо "ма", "бе", "ве" да казват фанта
И вино мразя. Няма да стане изискана дама от мен и това си е. ;\
Ееее, фанта... защо така се излагаш, дай водица и сокче. Така става ли?
Не забравяй, че докато ги пиеш и аз ги бия в същото време
хаха, с тва започни като началопък, ако ги научиш и вместо майна, брат, бате и копеУе да викат фанта, шапка ти свалям
А фантата ни е много градусова, да знайш
btw тука май много хора от северна бг има
Суупер
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
С общ газиран манталитет смеТи явно си студентка в София, така ли е, фанта?
Не съм студентка още, фанта, ама да, в София живея от 4 години и мога ти кажа, че тва е мега гига хипер шибано гаден град и фантата им неее струваПървоначално написано от RoSKo0o0

Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Чокофредо ли е, фанта... предаваш газираността ни
GunSnSteelflowers, дааа съгласен съм и на мен не ми харесва столицата. Родното най-хубаво... Фанти, аре да ударим по една шкембе чорба с чесън някой път

Не само газираността, не само. Когато се върнах тук след седмица и малко престой в София, се бях депресирала. Беше ми скучно, тясно, гадно, задушавах се... Сега съм се примирила.
Фанта и аз така нали знаеш! Споделям ти болката, която я превръщам в любов веднагааа.Първоначално написано от mArMaLaDkA
П.С. Ми дано Русе ми хареса за тези 5-6 години, а след това искам в спокойното градче Шумен, фанта... с моята фанта, която и да е тя, ще ходим всяка седмица на паметникаИ на чупката ще си купуваме по една фанта. Любов трябва да се шири из света, фантии ... обичам ви

Да, аз оня ден се прибрах от Русе в София и се душа в момента :Д .. Ми ок, Фанта, ако се считам за фанта същност след 15 минутен престой в темата
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Щом ти пишеш и аз пиша, следователно всички сме фанти, които искаме да сме щастливи :P Аз петък ще ходя вече в Русе и почваме да фантим с русенциПървоначално написано от GunSnSteelflowers

П.С. Фанта си, фанта ама не сме по лев и петдесет, ние сме безценни :P
5-6?Първоначално написано от RoSKo0o0
Какво си записал? оО
В момента асоциацията ми със София са дънкин донътс. Просто... отвратително гадни ми бяха, когато бях там, сега когато съм си вкъщи, ги искам с кутиите. Да тъпча и да тъпча...
Много ясно, че не сме по лев-два.. И не от ония гадните пикнясали фанти дето са стояли без капачка или пък от ония много гЪзиранитеСпециален вид фанта, фанта
:d
Хах, нищо чудно да се окаже, че имаме общи познати. Русенските фанти са много яки фанти (не е самореклама)!
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Право, фантаЩе правя пари, за да създам един свят - Фанталенд само за нас - фантите, които знаят какво искат и какво чувстват!!!

Еееее, еми дано да са повече пекани. Не искам изкифлени фанти, фантаПървоначално написано от GunSnSteelflowers
Иначе първите две изречения, които каза бяха смях

Фанталандия-антиКолаЯко
Уважавам непикнясали фанти= фанти, които знаят какво искат

Да, Мармаладка, Дънкиндонътс, Кефси, Макдонълдс заливат София, за това повечето ми съученици са широчки, хахахЗа това северна България рулз

Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Nope. Само Дънкин Донътс струват. С две понички можех да откарам деня преспокойно.
Иначе и тук не е лесно да се опазиш да не станеш от "широчките", особено ако имаш баба със златни ръце, която постоянно ти праща разни пълни бурканчета и кутийки.
Дам, патила съм от такива баби.. достаЕстествено и на мен ми се дояждат такива неща понякога, но гледам да се ограничавам, защото ефектът е страшен
А то и в Русе ще си имате доста fastfood-и скоро, нали ще отварят моловете
Само не мога да си обясня защо в момента няма и едно кино в града, за мен това е един от малкото му минуси. Иначе си е супер - спокойно, можеш да се разходиш по парка, покрай Дунава също вечер, без да има нужда да сменяш 4242412 трамвая, както в София, липсва ми много.
Фантата се загуби някъдеОк, чао и от мен за сега

Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..