Ами първо да започна с това, че тук става въпрос за "MS Excel", а не "MS Word"
1. По първия въпрос - паролата се слага по следния начин:
Под това меню се намира следващата опция, чрез която можеш да защитиш документа да не може да се копира, променя или принтира! Горната опция беше да се криптира документа, така че без да знаеш паролата не можеш да видиш съдържанието на дадения документ!
2. По втория въпрос - Бутончетата, където пише "Book 1", "Book 2", "Book 3" и т.н. са различни работни страници... За да добавиш нова работна страница можеш да избереш един от няколко варианта - да щракнеш върху бутончето с името на работната страница десен бутон на мишката и да избереш "Insert... -> New Worksheet"; другия вариант е от главното меню "Insert"; или пък мисля, че за по-лесно става и да щракнеш върху малкото бяло бутонче със жълтия символ в долния десен ъгъл намиращо се след бутона "Summary", но за това не съм 100% сигурен защото в момента съм на компютър с инсталиран офис 2003 и няма как да проверя това.
3. По отношение на третия въпрос - Да има начин за проверка на правописа - използвай ето това: >> ЦЪК <<
Обаче при самата инсталация си избери нужните езици на които смяташ да пишеш и съответно, които да проверява програмата!!! Примерно (и най-вероятно) ще използваш английски и български, за това си избери от списъка само тези два езика, а не всички!