Здравейте,искам да попитам нещо и да помоля за малко помощ.Съжалявам,ако не е за тук темата..така брат ми има дете,но не е женен,а приятелката му роди не съм сигурен,но може би в началото на 18тата и година или 1 месец преди това.Детето вече е на 2 год,почти 3 без 3 месеца,майка му е спряла даскало май 7 клас,нз дали има даже(не е циганка и ние не сме )не работи,брат ми има средно образование,25 годишен и има работа,добре платена.Така тя си има любовник,а брат ми няма и идея за това,аз разбрах случайно,седнах си на скайп и мислех,че е моя и опа писала си с някъв,целувки,прегръдки,за секс си писали и ала бала,нямал пари колата да си оправи,писал и да вземе от брат ми и такива,аз побяснях(нормално мисля).Майка ми не ми дава да му кажа,понеже се притеснява,че ще стане проблем и детето ще остане при майка му,ако заведем дело за попечителство има ли шанс,при тези обстоятелства брат ми да го спечели,мерси за вниманието.Някоий ще си каже ебати тъпите въпроси ама ако някой е запознат или има познати,или е следва в тази свера да изрази мнение.Без глупави коментари,моля ви се.