.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Докато вие задръстеняци ... чакащи на разни форуми да забият някое пиче ... момичето се е отракало ... и след години като попаднете на такива като нея .... и като не знаете 2 и 2 ... сте пълни нули ... на 14-15 е момичето къф ви е проблема ...

.';;lm

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

.....

Не братле нямам проблем ... аз лично ви казвам че не е правила вагинален секс ... проблема е при вас ... какво ви интересува сексуалния живот на едно момиче ... темата далеч не е за това да се коментира кой какъв е ... и защо го е направил ... всеки си знае неговото ...за някой (чувал съм и такива истории) ... секса преди брачната нощ е нещо недопустимо ... трябва ли всички да се ебат на 29 или пък след 20 ...

...........................

А ве оставия тая , тя нещо не е в ред , незнае на кой свят се намира , секс ми правила , ай моля ти се
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

.....

Ха... хитър си ...задръж си мнението за себе си ... нужно ли е да хулите момичето ... нали каза че няма вероятност да попаднеш на такава ... пък и това че го е направила на 14 ... не значи че до 16 ще се е праскала с 20 човека ...

Имаше една дет ми викаше "Вай Вай Вай" ама така и не го разбрах какво е

...

Е добре направила го е от любопитство ... (примерно не казвам че е така) и какво направила го е харесало и е ... и продължава да го прави с приятеля си няма значение дали е от любов ... по важното е да се е чувствала сигурна ... какъв е проблема не мога да разбера и теб това какво те гложди

Хахах мене това не ме гложди ама ни най-малко Живота си е лично нейн...просто е уникално смешно на 14 да си правила секс! И ако е от любопитство... сииилно се съмнявам да й е харесало! Може би моите виждания са бабешки,но така съм възпитана! И смятам,че е правилно.А ако ония я е зарязал 2 седмици след това да кажем? Мислиш,че й е било кофти ли?Напротииив.. веднага си е намерила дург,и след 10-тина дена пак секс... колко и да й хареса,човек трябва да има някакви принципи,и да живее според тях

След като не те гложди ... си задръж възпитанието и мисленето не е нужно да се отнасяш съркастично и да даваш коментари от този тип ... а ти на колко години беше като ти беше сефтето ?!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Шшш алоо , тука нещо на чат го обърнахте , не че не ми е забавно да чета де .. Ама верно "exis7" теб какво те интересува ТЯ какво е правила ? о.О Ако всеки тръгне да си изказва мнението като теб ще падне бахти спама Щом не ти харесва и пиши лично например,няма нужда да спамим темата Аиде със здраве ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Пъшкане.. викане... от всичко трябва да има но умерено
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    След като не те гложди ... си задръж възпитанието и мисленето не е нужно да се отнасяш съркастично и да даваш коментари от този тип ... а ти на колко години беше като ти беше сефтето ?!
    Тва не е работа нито на теб,нито на някого от този сайт.Ако съм искала,до сега да съм го оповестила публично Аз поне не се фукам кви видове секс правя,колко "обичам" да ми го набиват навътре... и т.н. като Alexsandra1993 и приятелката ти Maceto96

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Шшш алоо , тука нещо на чат го обърнахте , не че не ми е забавно да чета де .. Ама верно "exis7" теб какво те интересува ТЯ какво е правила ? о.О Ако всеки тръгне да си изказва мнението като теб ще падне бахти спама Щом не ти харесва и пиши лично например,няма нужда да спамим темата Аиде със здраве ..
    Тва е форум.. и ще си изказвам мнението където и както си поискам... по каквито въпроси АЗ СИ ПОЖЕЛАЯ ! Ха накрай ме да не го правя

И кое ти е толкова смешно, 96? Аз нищо смешно не видях до тук Ако се смееш на себе си.. добре,правилно осъзнала си се... обаче ислно ме съмнява да е така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си