- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене
Майка ми не ми дава да се обръсна а ще съм 9ти клас и утре трябва да ходя с мустак и пак всички ще ми се смеят. А пък имам и малко пъпки и нз как да се обръсна без да ги въспаля.![]()
Не бъди ''мамино синче''![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ми аз първият път пробвах с кола маска за лице и стана перфектно после 1-2 месеца нямах виж из магазините или пробвай с пинсета, но ще стане малко бавно и боли доста
Каква кола маска .. той е момче. Да си вземе 1 самобръсначка и да го направи. Кво толкова ще ти каже майка ти като види ?
И кво като е момче?Първоначално написано от radeberger
Ебати бабаешкото мислене
С кола-маска дълго време няма да го видиш
не се изказвай неподготвен,прасе
Мустаците и брадата при момчетата не са нищо срамно. Не е нужно с кола маска.Първоначално написано от Di
При някои момичета се среща да имат мустак и там вече си трябва с кола маска.
ахаххаха отиди на даскало с мустаци и ще ти подарят самобръсначка както на 1 от моя клас за рождения му ден му дадоха самобръсначка цяла година ходеше с мустаци като на кап. Петко Войвода![]()
Ма имам малко пъпки под мустаците![]()
Да,ама той ако не иска да започва да се бръсне по-добрия вариант според мене е кол-маскаПървоначално написано от radeberger
не се изказвай неподготвен,прасе
Казах ти първият път с кола маска за лице! После вече ще почнеш с бръсначка! Не ги слушай тия! Просто ти предлагам по-добрият вариант! Или кола маска и през 1-2 месеца или ножче през 1 седмца или по-често-сам избери и колата маска за лице не дразни кожата и не можеш да получиш обрив или да се порежеш-аз съм така и съм си много добре като напрая един път и после 2 месеца не мисля за бръснене![]()
кола маска да не е педал зимай бръсначка и се бръсни 9 клас си станал пък слушаш майкати за хигиенаако нямаш качествена самобръзначка ще имаш обриви използва се пияна ..... гел ........
![]()
Аз няма да сваля костюма си никога>>>> http://vbox7.com/play:37e73fee
Ми ако имаш съвсем малко мъхче,майка ти е права.Ама ако си някъв мустакат няма кво да я слушаш.Няма да ходиш като Христо Ботев.....
Е преди малко си купих самобръсначка на Gillete match 3 и се обръснах. Използвах пяна и си сложих накрая обилно аfter shave, ама сега ми е малко зачервено, сигурно заради пъпките.До утре дали ще е минало зачервяването?
Не им се връзвай на тия горе. Ква кола маска ви гони бе?Той е момче, а не гейче. Да живее самобръсначката.
Ама кажете к'фо да направя за да мине по-бързо зачервяването.![]()
Сега си сложих от оная пудричка Сулфатиазол (Норсулфазол) дето е за успокояване на кожни рани.![]()
Предполагам,че до утреПървоначално написано от FontiR
ще си изчезне..Но може да сложиш някакъв крем за лице или
някакво лосионче за след бръснене..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми сложих обилно AftershaveПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Първоначално написано от FontiR
Нищо , просто чакай. След няколко часа, най- късно утре, би трябвало да се махне.
Да беше го направил с кола маска,като казах повечето ... и не,не е педалско !!!
Ако пъпките ти са акне - пробвай с Акне аут.За зачервяването - крем Здраве или Нивеа (синята).
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Кажи ми една причина да си махне космаците с кола маска. После женките викате и се оплаквате от фешунчета с по-малко косми от вас. Никой себеуважаващ се мъж няма да си махне брадата с някакъв друг уред от бръснача..Първоначално написано от gia_sena_mono
Майка му не му давала да се бръсне
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
еми.. : ) обръсни го без тя да знае.. и после кат разбере няма как да ти върни мустака ?! ще ти бучи малко.. ти си гледай в някоя точка и всичко ще се оправи ;;p
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
извиняваааайй.. ама девствения мустак.. е едно най противните неща хDD
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”