- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
странно.. Сякаш нещата са изцяло в мои ръце и трябва само да реша как да ги задвижаДали най - после не се научих да съм кукловода.. вместо симпатичната кукличка :P
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Не знам , не знам . Глупава съм .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
сега станах,трябва да се облека и да заминавам за дск,а така ме мързи,не ми се карат часове![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
След малко трябва да се приготвям за училище.Едно такова мързеливо ми е,а днес имаме 2 контролни.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Не мога да повярвамТолкова много време стана вече..
И спря да се върти за миг земята..
Объркана съмЗащо трябваше да ми казва тия неща
Като за капак се прибрах преди около 30 минути и супер много ми се спи
Май е най-добре да си легна,защото в противен случай може да ми се пръсне главата![]()
Борис: Горе-долу харен
Свилен: Ич не ме бива![]()
прибрах се най-после,доста съм изморена,сега ше хапна и ще видим после![]()
малко притеснен![]()
Най-сетне се прибрах и съм доста изморена и тая болест....сега имам да върша един куп неща,но инъче биваммм.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
много съм доволна, болничен съм и след него напускамммммм![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сънливо.
Денят иначе мина добре. Нямах първи два часа, останалите ми пък бяха супер леки и неангажиращи. Прокраднаха се няк'ви оферти снощи и днес за Нова година, което е добре от тая гледна точка, че ми оставят месец и кусур време за мислене. За това време поне 10 пъти ще се навия и ще се откажа.![]()
Ауууу перфектноо !!!Тая шестица по история така хуу дойде. И факта ,че сме освободени от часовете. Е, малко задачи ще порешаваме, ама нищо. Ще се преживее. После петъка заминаваме... За сега и с него всичко е ОК ... Ииииииииииииииииииииии даааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааа !!!
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Супер съм си!![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Мина ми.
Днес ми беше супер нервното и направо имах чувството, че ще пречукам някой от тоя моя клас. Как може всички да са такива мухльовци изобщо не ми стана ясно за тези три години. Карай да върви.
И мама не беше доволна от това, което й казах, ама нямаше начин, не мога да не й кажа, нито пък да я лъжа. Пък като поговорим в събота дано ме разбере за какво иде реч, защото иначе ще се повтаря и ще се превърне в цикъл, а на мен един си ми стига.![]()
Зле....Отново. Не мога да повярвам как може да има толкова овце на тоя свят.. Никой не ме е дразнил повече от това същество. Егати самочувствието извади..за няколко дена, то не са промени, то не е чудо. Да се оправят вече..нямам намерение да се занимавам.
Тъпо...
определено може да стане по-зле от това, но..
по дяволите, не искам да ми се прецаква ваканцията. Искам да го видя.![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
нещо ми е тъпо...сигурно щото не сам барал меча вече 4 ден![]()
абе добре ми е..
не се уплаквам
деня мина екстра
![]()
и сега ще си спинкам
йесйесйес
депресиран ... чуствам се като глупак заради 1 случка днес
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
само,като видях снимките от партито дето той ходи и ми стана смешно..напил се,като свиня и си тряска главата в масата...цяло клипче има![]()
![]()
без коментар и после що не беше на дск днес,защото не може да изтризнее 2 дена,добре,че не се занимавам вече с глупостите му
![]()
![]()
Изморена..
бягах 300 метра .. пак. Е, поне си подобрих времето ^^
Дано, дано, дано, дано да стане това за Нова Година!!
.. ще стане мн як шит ако не отидем![]()
Уфф това контролно по история ;x не ми се мисли колко ще имам
.. аа и тоя .. къв е той, че да ми казва де ще сядам? Ако ща и на перваза на прозореца ще седна.. той не можел да преписва .. който може да преписва, го може независимо къде стои.
Пф..
Идиоти.
Гладна съм..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't