.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Разбрах ви ок разсъждавам супер малумно.Освен злобари тука други хора няма май нали и малко образовани.Но карай такива сме ние българите злобни и завистливи, само дайте да плюем.

Цитирай Първоначално написано от GD
    Разбрах ви ок разсъждавам супер малумно.Освен злобари тука други хора няма май нали и малко образовани.Но карай такива сме ние българите злобни и завистливи, само дайте да плюем.
    Е точно ти завиждаш на човека, че си е купил скъпа кола.

БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ!
    ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Враца е новият Ямбол.

Пункт
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Повръща ми се от шаблонните ти изказвания.
    Като някоя миска си, още малко и световния мир ще споменеш.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Но карай такива сме ние българите злобни и завистливи, само дайте да плюем.
    Справка - заглавния пост.

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ!

Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    с честен труд в България такива пари за такава кола не могат да се изкарат по никакъв начин,освен ако си футболист,успял да пробие в западен отбор

само мога да му пожелая на тоя мутрафон тази лъскава колица съвсем скоро след некой неуспешно взет завой с 200км/ч да му стане "вечен дом",ако ме разбирате
    Кисело ли е гроздето? Доста е тъпо да пожелаваш смърт на човека заради едничката завист. Прост и завистлив народ сме наистина...
    "Оборотът в тази сфера в днешни дни е между 5 и 10 милиона лева месечно". И кво излезе накрая? Че все пак пари МОГАТ да се изкарат по такъв начин и само за 1 месец Марешки може да си купи между 5 и 10 такива коли...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    то да бяха само сираците щяхме да сме добре
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от DaveDresden
    "Оборотът в тази сфера в днешни дни е между 5 и 10 милиона лева месечно". И кво излезе накрая? Че все пак пари МОГАТ да се изкарат по такъв начин и само за 1 месец Марешки може да си купи между 5 и 10 такива коли...
    Да ти е известна разликата между оборот и печалба ?

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Другите неща бяха казани, но ще добавя, че фармацевтичния бизнес е АДСКИ ДОХОДОНОСЕН....
    Това и казаното по-горе изчерпват темата.Оставете,човека си кара колата и повече гледане в нашата паница.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от DaveDresden
    Да ти е известна разликата между оборот и печалба ?
    E, аз някъде да съм казал, че печалбата му е толкова? Гледай малко преди да пишеш. Теръре, незнам дали нЕмам акъл за 20 стотинки, ама най-лесно е да обиждаш като няма с какво да ме обориш. Другия път просто искам да не се изказваш неподготвен. Колко още хора трябва да ти кажат, че този бизнес е изключително доходоносен? Или може би и те нЕмат акъл за 20 стотинки?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Този пере парите на тимаджиите и е ясен, но и друг да беше, дори забогатял по свестен начин, пак щяхте да го плюете. А и не се притеснявайте, много богаташи дават пари за благотворителност, но не им е до това да се тупат в гърдите и да викат: "Аз съм голям! Аз съм герой!".

Иначе всеки знае кой какъв тъмен бизнес върти

Град
    София
    в най-тъпата
    нема колиби-молиби http://vbox7.com/play:e77e9dab

хитлер щеше да ги оправи

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    Цитирай Първоначално написано от strave
    Другите неща бяха казани, но ще добавя, че фармацевтичния бизнес е АДСКИ ДОХОДОНОСЕН....
    Това и казаното по-горе изчерпват темата.Оставете,човека си кара колата и повече гледане в нашата паница.
    днеска си кара колата - утре че го карат с катафалка
    Може и бавно да му ходят,няма значение.Така и иначе,ще умре все някога.Мисълта ми е,че отново е сработила завистта българска и затова,че има пари той бива заклеймен като мафиот и тн.И на мен ми се искаше да си дава парите за да пооправят някоя градинка или да купят нови дрехи на децата от някой дом,но човека си е решил,че му трябва кола.Безсмислена тема,лично за мен.Не обичам хора,които цъкат постояно и плюят по него,само защото той е постигнал нещо повече от тях.Вместо да мислят как да се доближат до него,да изкарват пари било то честно или нечестно,те го плюят.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Леле хорa съсипaхте ме Прочетох цялaтa темa !!
    Не могa дa рaзберa кaквa е тaя зaвист-имa пaри човекa, купил си е колa .. Кaкво толковa имa?! Бизнесa му е достaтъчно доходоносен, че дa може дa си го позволи.. Кaкто и той сaмия кaзa рaзполaгa не с еднa и две скъпи коли .. Не може дa съдите човекa зa товa, че е постигнaл нещо в животa си. И от къде сте сигурни, че не е дaвaл пaри зa блaготворителност.. И от къде нa къде ТОЙ ще опрaвя пътищaтa .. Кaто всички нaс и той плaщa дaнъци, упрaвлявaщите дa му мислят зa пътищaтa ..

Нaпрaвих си трудa дa прочетa нещичко зa този човек и aптеките не сa единствения му бизнес .. стигa сте злословили, a се борете дa постигнете нещо в този живот .. лесно е сaмо дa критикувaш и дa се рaзпореждaш с чужди пaри .. aмa що не нaпрaви товa, aмa що не нaпрaви оновa .. пaрите сa си негови, ще прaви кaквото си искa с тях ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    GD, без (очевидна) връзка с темата ще те попитам нещо- смяташ ли за редно да парадираш с това колко смса за по 1.20 лв си изпратил/а за дадена кауза?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    В неговите аптеки съм работила, после останах във въпросния бранш още 3 години, Марешки е бил най- обикновено шофьорче със склонност да си подава ГЗ, мутряга е откъдето и да го погледнеш. Не знам колко точно аптеки притежава в цяла България, но наскоро си купи и склад за лекарства- Хигия, което е абсолютно незаконно, защото по този начин установява монопол и се чуда кога точно ше го подпукат, мисля че е крайно време, перач на пари и измами по ДДС освен всичко друго.
    Обаче мене авторката на темата много ме издразни всъщност, в каква държава живеем ли? Така ли си говорят ваще на вечеря, та ти реши да се направиш на много интелектуална във форума, без да си наясно за какво става въпрос изобщо, като си служиш с някакви фрази на изуст... Освен това, някак си, да седнеш да ми обясняваш в каква държава живеем, а в подписа си да си си го лепнала тоя гъз... някак си е супер неуместно..!

Give me your best shot motherfucker!

По тази логика: Ти защо си купуваш нови дрехи, а не даряваш парите... и защо ходиш по кафета и си взимаш нови обувки, ходиш по ресторанти и дискотеки ... Защо не дариш парите .... защо не прибереш у вас бездомниците и не им дадеш леглото си ... ?????? [/b]
    Success is my only mothafuckin' option, failure's not

Окей, що не бъдем реалисти? Гледаш ги руските милиардери, че не само те..та колко им пука за сираците в Албания и за гладуващите деца в Сомалия. Ти ако ги имаше тия милиони и милиарди, щеше ли да ти дреме за бедните деца? Може би, но нямаше да си дадеш парите за тях, нали?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Останала съм с впечатление, че в България средно ниво няма - или сме богати, или сме бедни, а тези, които са горе-долу посредата са доста малко. Факт е, че на по-бедните им прави по-голямо впечатление проблема с децата от домовете и т.н. И когато могат помагат. Аз също (не че се хваля), но винаги, когато съм имала възможност го правя. Но го има и другия момент. Авторе/Авторке, постави се на мястото на въпросния фармацевт. Ако и ти разполагаше с финансовите възможности, с които и той, дали щеше да се замисляш за сираците? Дали нямаше да си купуваш скъпи коли и да живееш в палат просто щото можеш да си го позволиш? Нали си чувал/а лафа "Дупе знае 2 и 200"? Ама са много малко тия, които успяват да намерят точното предназначение на парите и да боравят с тях правилно. По мои лични наблюдения в 90% от случаите там където има много пари, нещата никак не са розови.В случая не знам този как си изкарва парите и дали е по честен или нечестен начин, но не мисля че някои има право да го съди за това къде ги влага. В крайна сметка са си негови, независимо как ги е натрупал, и само той може да си решава за какво да ги дава. И не отричам, че ако и аз имах неговите пари също щях да си купя скъпа кола и да живея в лукс. Не че някога съм го искала или ми е било мечта, но при положение, че мога да си го позваля, защо не? Българите сме си малко егоисти в това отношение и трябва да свикваме с това. Не е правилно, но за съжаление е така - въпрос на оцеляване е. Ако имаш пари си живееш като лей, ако нямаш се мъчиш. Жалко, но факт
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

... емм така е, някои правят пари други ги харчат.. не мисля че зависи от държавата това...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И ако днес Марешки дари пари за благотворителност, пак всички ще скочат, че го прави само за слава.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Уау!Ама колата му е убиец...
    Fashion is my passion.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си