- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В каква държава живеем!
Е точно ти завиждаш на човека, че си е купил скъпа кола.Първоначално написано от GD
БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ!
...
Враца е новият Ямбол.
Пункт
Повръща ми се от шаблонните ти изказвания.
Като някоя миска си, още малко и световния мир ще споменеш.
Справка - заглавния пост.Първоначално написано от GD
Кисело ли е гроздето? Доста е тъпо да пожелаваш смърт на човека заради едничката завист. Прост и завистлив народ сме наистина...Първоначално написано от terrorclub
"Оборотът в тази сфера в днешни дни е между 5 и 10 милиона лева месечно". И кво излезе накрая? Че все пак пари МОГАТ да се изкарат по такъв начин и само за 1 месец Марешки може да си купи между 5 и 10 такива коли...
то да бяха само сираците щяхме да сме добре
ОДИН!!!
Да ти е известна разликата между оборот и печалба ?Първоначално написано от DaveDresden
![]()
Това и казаното по-горе изчерпват темата.Оставете,човека си кара колата и повече гледане в нашата паница.Другите неща бяха казани, но ще добавя, че фармацевтичния бизнес е АДСКИ ДОХОДОНОСЕН....
E, аз някъде да съм казал, че печалбата му е толкова? Гледай малко преди да пишеш. Теръре, незнам дали нЕмам акъл за 20 стотинки, ама най-лесно е да обиждаш като няма с какво да ме обориш. Другия път просто искам да не се изказваш неподготвен. Колко още хора трябва да ти кажат, че този бизнес е изключително доходоносен? Или може би и те нЕмат акъл за 20 стотинки?Първоначално написано от ZipFail
Този пере парите на тимаджиите и е ясен, но и друг да беше, дори забогатял по свестен начин, пак щяхте да го плюете. А и не се притеснявайте, много богаташи дават пари за благотворителност, но не им е до това да се тупат в гърдите и да викат: "Аз съм голям! Аз съм герой!".
в най-тъпата![]()
нема колиби-молиби http://vbox7.com/play:e77e9dab
хитлер щеше да ги оправи
Може и бавно да му ходят,няма значение.Така и иначе,ще умре все някога.Мисълта ми е,че отново е сработила завистта българска и затова,че има пари той бива заклеймен като мафиот и тн.И на мен ми се искаше да си дава парите за да пооправят някоя градинка или да купят нови дрехи на децата от някой дом,но човека си е решил,че му трябва кола.Безсмислена тема,лично за мен.Не обичам хора,които цъкат постояно и плюят по него,само защото той е постигнал нещо повече от тях.Вместо да мислят как да се доближат до него,да изкарват пари било то честно или нечестно,те го плюят.Първоначално написано от terrorclub
Леле хорa съсипaхте ме![]()
Прочетох цялaтa темa !!
Не могa дa рaзберa кaквa е тaя зaвист-имa пaри човекa, купил си е колa .. Кaкво толковa имa?! Бизнесa му е достaтъчно доходоносен, че дa може дa си го позволи.. Кaкто и той сaмия кaзa рaзполaгa не с еднa и две скъпи коли .. Не може дa съдите човекa зa товa, че е постигнaл нещо в животa си. И от къде сте сигурни, че не е дaвaл пaри зa блaготворителност.. И от къде нa къде ТОЙ ще опрaвя пътищaтa .. Кaто всички нaс и той плaщa дaнъци, упрaвлявaщите дa му мислят зa пътищaтa ..
Нaпрaвих си трудa дa прочетa нещичко зa този човек и aптеките не сa единствения му бизнес .. стигa сте злословили, a се борете дa постигнете нещо в този живот .. лесно е сaмо дa критикувaш и дa се рaзпореждaш с чужди пaри .. aмa що не нaпрaви товa, aмa що не нaпрaви оновa .. пaрите сa си негови, ще прaви кaквото си искa с тях ..
GD, без (очевидна) връзка с темата ще те попитам нещо- смяташ ли за редно да парадираш с това колко смса за по 1.20 лв си изпратил/а за дадена кауза?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В неговите аптеки съм работила, после останах във въпросния бранш още 3 години, Марешки е бил най- обикновено шофьорче със склонност да си подава ГЗ, мутряга е откъдето и да го погледнеш. Не знам колко точно аптеки притежава в цяла България, но наскоро си купи и склад за лекарства- Хигия, което е абсолютно незаконно, защото по този начин установява монопол и се чуда кога точно ше го подпукат, мисля че е крайно време, перач на пари и измами по ДДС освен всичко друго.
Обаче мене авторката на темата много ме издразни всъщност, в каква държава живеем ли? Така ли си говорят ваще на вечеря, та ти реши да се направиш на много интелектуална във форума, без да си наясно за какво става въпрос изобщо, като си служиш с някакви фрази на изуст... Освен това, някак си, да седнеш да ми обясняваш в каква държава живеем, а в подписа си да си си го лепнала тоя гъз... някак си е супер неуместно..!
Give me your best shot motherfucker!
По тази логика: Ти защо си купуваш нови дрехи, а не даряваш парите... и защо ходиш по кафета и си взимаш нови обувки, ходиш по ресторанти и дискотеки ... Защо не дариш парите .... защо не прибереш у вас бездомниците и не им дадеш леглото си ... ?????? [/b]
Success is my only mothafuckin' option, failure's not
Окей, що не бъдем реалисти? Гледаш ги руските милиардери, че не само те..та колко им пука за сираците в Албания и за гладуващите деца в Сомалия. Ти ако ги имаше тия милиони и милиарди, щеше ли да ти дреме за бедните деца? Може би, но нямаше да си дадеш парите за тях, нали?
Останала съм с впечатление, че в България средно ниво няма - или сме богати, или сме бедни, а тези, които са горе-долу посредата са доста малко. Факт е, че на по-бедните им прави по-голямо впечатление проблема с децата от домовете и т.н. И когато могат помагат. Аз също (не че се хваля), но винаги, когато съм имала възможност го правя. Но го има и другия момент. Авторе/Авторке, постави се на мястото на въпросния фармацевт. Ако и ти разполагаше с финансовите възможности, с които и той, дали щеше да се замисляш за сираците? Дали нямаше да си купуваш скъпи коли и да живееш в палат просто щото можеш да си го позволиш? Нали си чувал/а лафа "Дупе знае 2 и 200"? Ама са много малко тия, които успяват да намерят точното предназначение на парите и да боравят с тях правилно. По мои лични наблюдения в 90% от случаите там където има много пари, нещата никак не са розови.В случая не знам този как си изкарва парите и дали е по честен или нечестен начин, но не мисля че някои има право да го съди за това къде ги влага. В крайна сметка са си негови, независимо как ги е натрупал, и само той може да си решава за какво да ги дава. И не отричам, че ако и аз имах неговите пари също щях да си купя скъпа кола и да живея в лукс. Не че някога съм го искала или ми е било мечта, но при положение, че мога да си го позваля, защо не? Българите сме си малко егоисти в това отношение и трябва да свикваме с това. Не е правилно, но за съжаление е така - въпрос на оцеляване е. Ако имаш пари си живееш като лей, ако нямаш се мъчиш. Жалко, но факт
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
... емм така е, някои правят пари други ги харчат.. не мисля че зависи от държавата това...![]()
И ако днес Марешки дари пари за благотворителност, пак всички ще скочат, че го прави само за слава.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."