.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

В каква държава живеем!

Пускам тази тема, защото искам малко да се замислите какво става в нашата мила родина и какви хора има. Става въпрос за Веселин Марешки който си е купил кола за над един милоин лева а ето и самия клип: http://vbox7.com/play:b957cafa

Искам здраво мислещи хора и мнения, защото аз лично немога да повярвам, защо не помогне на деца сираци, да оправи пътищата, помогни на някои хора къде се нуждаят от спешна помощ в чужбина.Искам да се замислете малко в каква държава живеем.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ти пък само на сираци ще си даваш парите.

Супер наивно мислене.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ти пък само на сираци ще си даваш парите.

Супер наивно мислене.

Ами на кой бе лапе постави са на тяхно място ако няма какво да ядеш и т.н. Да ще дам по скоро ти имаш наивно и егоистично мислене.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Хахаха. В каква държава живеем. По целия свят хората карат велосипеди и дори не си купуват дрехи, за да дават пари на сираците.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Парите на човек са негова собственост и може да прави с тях каквото си иска.

Длъжен е само да ги изкарва по честен път и да си плаща данъците. Не живеем в комунизъм, че да са общи и да му се казват как да си ги харчи. Някой може да си ги даде за благотворителност, друг може да си купи скъпа кола. И в двата случая си е негова работа.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Хахаха. В каква държава живеем. По целия свят хората карат велосипеди и дори не си купуват дрехи, за да дават пари на сираците.
    По - целия свят с добре само да те светна а ние сме зле май само те интересуват а мама и татко парите и как ще ида да с енапия и как ще наеба някоя курва и т.н Много детски мислиш!!!! Ама ще те ше те питам ако ти нямаш нищо тогава какво ще правиш и престани с тоя детски акъл.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Така е, гимназиалното ми мислене беше разконспирирано. Аз ако нямам нищо проблемът ще си е изцяло мой, защото от мен зависи моето развитие.
    Със сигурност няма да се оплаквам от това, че някой има повече от мен.

Друг е въпроса колко честно си ги изкарва Марешки.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly

Длъжен е само да ги изкарва по честен път и да си плаща данъците. Не живеем в комунизъм, че да са общи и да му се казват как да си ги харчи. Някой може да си ги даде за благотворителност, друг може да си купи скъпа кола. И в двата случая си е негова работа.

Парите може да са негови но повечето като него и мутри и т.н бизнесмени си изкарват хляба по нечестния път и си мислят че света е техен нямам думи просто...

Марешки е един от малкото хора които (според моето лично мнение) си изкарват парите с честен бизнес...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от DaveDresden
    Марешки е един от малкото хора които (според моето лично мнение) си изкарват парите с честен бизнес...
    Не бих казал че си изкарва честно хляба.. защото кой нормален човек с честен бизнес ще направи толкова много пари... но карай всеки има различно мнение и го уважавам

оффтопик: ти за припинателни знаци чувала ли си ?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Не бих казал че си изкарва честно хляба.. защото кой нормален човек с честен бизнес ще направи толкова много пари... но карай всеки има различно мнение и го уважавам
    Не бе, изобщо не е възможно с частен бизнес да направи толкова пари.

В "държавата в която живеем" всеки, който е малко по-добре материално осигурен, бива обявяван за крадец, мутра и мафиот. Може и цял живот да е работил с кървава пот за да изкара тези пари, може в началото да е гладувал с 2 лв на ден, може и тези, които го заклеймяват, да си нямат понятие как се изкарват толкова пари.

В България не е престъпление да си мутра. Престъпление е просто да си богат.

Град
    София
    лично този е далавераджия, приближен до бившата ДС и червени фигури от властта в последните 20 години

само по такъв начин някакъв "аптекар" ще стане милионер в бълагрия.

ако гледате клипчето ще се уверите, че може да има скъпи коли, може да има милиони, но няма класа, няма стил - лъха на евтино, селско и тъпо. вижте само как се е облякъл и как говори...

а по света благотворителността е популярна и престижна работа, не напразно най-богатите хора имат фондации - сорос, гейтс и тн. ама те са хора с мозък, не псевдо бизнесмени с мутренски уклон

едит: този пост е за незапознатите с историята на този толкова "умен" бизнесмен

Код:
    Семейството на бизнесменът е от кореняците от Варна, просперирали благодарение на дейната си себеотдайност към Комунистическата партия. Не случайно Веселин Марешки успява да се домогне до образование в престижен университет в Русия. Не случайно е пратен да учи точно в Моска. Точно там бизнесменът завързва първите си връзки във фармацевтичния бранш.
    кой сто иза д него - луканов сигурно е бил, р. овч. и някакви такива

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Така си е, мамка му.

и last.fm-ец

end of story

Ако автора ги имаше тия пари съм сигурен, че нямаше да е с такова плоско мислене и да е такъв светец

що не оправил пътищата...
    тва, че има пари не значи, че трябва да кара варбург и да даде всичко за благотворителност и/или на държавата... май ти си тая/тоя с детския акАл

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    end of story

Ако автора ги имаше тия пари съм сигурен, че нямаше да е с такова плоско мислене и да е такъв светец

тва, че има пари не значи, че трябва да кара варбург и да даде всичко за благотворителност и/или на държавата... май ти си тая/тоя с детския акАл

Аз съм бил с плоско мнение ми ок, аз неискам да съм богат и да имам много пари а ти да не да живееш в тая кола че примерно ще дадеш толкова пари. Всеки има право на мнение, но немисля че ми е детски акъла и пак ще кажа че ако ти си на мястото на тия деца тогава ще те питам.... и друго което е колата е да ти свърши работа.. няма какво повече да говоря...

Неграмотен си.
    бЕгай.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Така си е, мамка му.
    Е то от аптеките хич не се изкарват пари, нали?
    "Бизнесът с фармацевтични стоки е изключително доходоносен, носещ големи печалби за кратко време"

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    end of story

Аз съм бил с плоско мнение ми ок, аз неискам да съм богат и да имам много пари а ти да не да живееш в тая кола че примерно ще дадеш толкова пари. Всеки има право на мнение, но немисля че ми е детски акъла и пак ще кажа че ако ти си на мястото на тия деца тогава ще те питам.... и друго което е колата е да ти свърши работа.. няма какво повече да говоря...
    Някои хора обичат лукса, колкото и соленко да им излиза
    Ако всички мислеха за децата и бедните нямаше да има бездомни и умиращи от болести хора заради недостиг на средства, но не разбирам кво се възмущаваш като не само в България е така.
    Човек, който има пари първо ще гледа на себе си да угоди, а после ще мисли за благотворителност и прочее.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.
    Имал бол пари - купил си кола.
    Бедните да го духат!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на ZipFail
    В пълното си право е да си харчи парите както му харесва...

Липсата на морал все още не е наказуема..

Такъв е животът..
    Ама това звучи така клиширано, че ми се доповръща и затова ще го перефразирам. Докато едни си бършат задниците с пари и единствените им житейски проблеми се коя скъпа глезотия първо да си купят, други са затънали до гуша в безбожна мизерия и бедност, ама това е действителността, в която живеем, колкото и да не му се иска на някого да го приеме така.
    И не е виновна държавата тук. Каво се очаква, някой да изземе (придобитите по вероятно много съмнителен начин пари) на свръхбогатите и с магическа пръчка да ги разпредели измежду бедните ли?
    Да, материалното състояние на човек зависи от него самия, но до голяма степен и от семейната му среда. Никой не си избира родителите, да се родиш в богато (или поне материално добро) семейство е въпрос на шанс, който за съжаление не всички имат и съответната семейна среда (социално-слаба) предполага едно определно развитие на човек след това, което определено не е свързано ръка за ръка с бляскаво академично бъдеще.
    Пак казвам, въпрос на шанс..

Това е Мания.
    И аз бих си я купил, ако можех.
    Бизнеса с аптеки - изключително доходоносен.
    Т'ва е
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Марешки = държавата, в която живеем?
    Това е нещо ново ..
    Всеки решава какво да прави с парите си.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на EarthShaker
    По - целия свят свят
    Отделно, че разсъждаваш супер малоумно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си