- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ФДТ/ПУДРА - мазна кожа
Имам мазна кожа слконна към акне... искам да попитам тези които имат като моята кожа какъв фдт/пудра използвате хем да не лъщи (да матира) хем пък да издържа дълго ... защото аз вече се видях в чудо със всичко лъщя освен ИМПАЛА 2-ка но е много бял![]()
Аз ползвам на Импала 3ка и съм доволна. Нито ми е прекалено бял, нито лъщя![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Съдбата помага на смелите !
за мазна кожа Revlon Color Stay, Radiant Air Finish, пробвала съм този на Ревлон, но се изтрива по-трудно.Сега съм с този на радиант и съм доволна.Лек е , не стои като маска, но в същото време покрива много добре, а също и хидратира кожата, което е много важно, ако е акнеична и мазна.
Друг избор е и на Маx Factor Lasting Performance, La Roche Posay, Clinique, Estee Lauder...
Но те са от по-скъпите, зависи до колко можеш да си позволиш.
А ако искаш супер покритие и мноооооооооооооооооого дълга издръжливост, тогава се насочи към козметиката на МАС![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Фдт им е към 60 лева, но заедно с пудрата е нещо уникално. Но двете ще излязат повече от 100 сигурно.
Radiant Air Finish-20 lv
Revlon Color Stay-16-17lv
Max Factor Lasting Performance-22-25 lv.
impala НЕ е за мазна кожа !!! Той е водоустойчив и съдържа достатъчно мазни съставки за да се сложи на мазна кожа! ... по гемата - Revlon ColorStay ... преди 1 седчица си го взех и съм адски доволна .... добре покривен е ... издръжлив ... и премахва всякакъв блясък от лицето миоколо 20 лв е ... и си заслужава всяка стотинка
![]()
мерси много на всички ... ще пробвам този на REVLON дано е хубав !! а за Импалата 3-ка той наистина не е за мазна кожа омъзнява допълнително![]()
но ме притеснява че на опаковката (шишенцето) на Ревлон пише за нормална и суха кожа![]()
Винаги съм била с много суха кожа или в най-лощия случай леко мазна в Т зоната.... Ама и нейния ред дойде да се побърка :Д Стана мазничка цялатаПробвах с пудра Импала 3-ка, ама ефекта е малък. (да не говорим,че не намерих по-светла, а тая ми е малко тъмничка) ФДТ абсурд...
Салицилов спирт 2 пъти на ден, без да си доближавам ръцете до лицето, без кремчета, само с водичка и така, сега си е добре вече![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
За ФДТ аз ползвам Maybelline dream matte mouse. Това е всъщтност както се разбира от името му е ФДТ под формата на мус. Изобщо не омазнява кожата и прикрива добре.Цената му е 12 и нещо.
http://www.superdrug.com/content/ebi...8/147508_l.jpg
Пудра ползвам Rimmel London stay matte compact powder foundation. Струва около 14.
http://www.beautyheaven.com.au/produ.../9159/im_1.jpg
чувала съм за пудри и фон дьо тени, които хем ти лекуват пъпките, хем ти ги прикриват, но не знам марка. някой?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Вземи си на Revlon - Color Stay за мазна кожа, ще ти свърши добра работа.
те са 2 .... вземи другия - за мазна/комбинирана кожаПървоначално написано от vIKToriYa
http://wonderfulwortelworld.files.wo...pg?w=266&h=340
Аз използвам на Импала за мазна кожа-в едно шишенце с помпичка е
Доволна съм,за цената си е наистина добър.
Доскоро имах този проблем и ползвах ФДТ на Манхатън от серията за мазна и проблемна кожа. По принцип е наистина добър. Покрива много добре и издържа дълго време, но след 2-3 месеца редовно ползване си навлякох куп проблеми на кожата заради него. Порите ми бяха толкова запушени, че нямаше накъде, затова просто спрях да си слагам такива неща и кожата ми светна за 2-3 седмици.
Сега ползвам кремче Кларина(на билкова основа, струва 2-3 лева) и нямам никакви проблеми, и се радвам, че не ми се налага пак да слагам грим.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
да и аз това го правя но само вечер ии преди да изляза .. но не помага кой знае колко ... краткотрайно е а за пудрана на имплата не ми харесва.. 2 ми е много бяла 3 е прекалено оранжеваПървоначално написано от PepSsSi
![]()