.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ФДТ/ПУДРА - мазна кожа

Имам мазна кожа слконна към акне... искам да попитам тези които имат като моята кожа какъв фдт/пудра използвате хем да не лъщи (да матира) хем пък да издържа дълго ... защото аз вече се видях в чудо със всичко лъщя освен ИМПАЛА 2-ка но е много бял

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Аз ползвам на Импала 3ка и съм доволна. Нито ми е прекалено бял, нито лъщя
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Голям фен Аватара на DesSsi
    Съдбата помага на смелите !

за мазна кожа Revlon Color Stay, Radiant Air Finish, пробвала съм този на Ревлон, но се изтрива по-трудно.Сега съм с този на радиант и съм доволна .Лек е , не стои като маска, но в същото време покрива много добре, а също и хидратира кожата, което е много важно, ако е акнеична и мазна.
    Друг избор е и на Маx Factor Lasting Performance, La Roche Posay, Clinique, Estee Lauder...
    Но те са от по-скъпите, зависи до колко можеш да си позволиш.
    А ако искаш супер покритие и мноооооооооооооооооого дълга издръжливост, тогава се насочи към козметиката на МАС .Фдт им е към 60 лева, но заедно с пудрата е нещо уникално. Но двете ще излязат повече от 100 сигурно.
    Radiant Air Finish-20 lv
    Revlon Color Stay-16-17lv
    Max Factor Lasting Performance-22-25 lv.

Супер фен Аватара на spopi
    Аз съм с импала 4

Голям фен Аватара на mecheeeee
    impala НЕ е за мазна кожа !!! Той е водоустойчив и съдържа достатъчно мазни съставки за да се сложи на мазна кожа! ... по гемата - Revlon ColorStay ... преди 1 седчица си го взех и съм адски доволна .... добре покривен е ... издръжлив ... и премахва всякакъв блясък от лицето ми около 20 лв е ... и си заслужава всяка стотинка

мерси много на всички ... ще пробвам този на REVLON дано е хубав !! а за Импалата 3-ка той наистина не е за мазна кожа омъзнява допълнително

но ме притеснява че на опаковката (шишенцето) на Ревлон пише за нормална и суха кожа

Град
    Пловдив
    Винаги съм била с много суха кожа или в най-лощия случай леко мазна в Т зоната.... Ама и нейния ред дойде да се побърка :Д Стана мазничка цялата Пробвах с пудра Импала 3-ка, ама ефекта е малък. (да не говорим,че не намерих по-светла, а тая ми е малко тъмничка) ФДТ абсурд...
    Салицилов спирт 2 пъти на ден, без да си доближавам ръцете до лицето, без кремчета, само с водичка и така, сега си е добре вече
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

За ФДТ аз ползвам Maybelline dream matte mouse. Това е всъщтност както се разбира от името му е ФДТ под формата на мус. Изобщо не омазнява кожата и прикрива добре.Цената му е 12 и нещо.

http://www.superdrug.com/content/ebi...8/147508_l.jpg

Пудра ползвам Rimmel London stay matte compact powder foundation. Струва около 14.

http://www.beautyheaven.com.au/produ.../9159/im_1.jpg

Супер фен Аватара на fuckme
    чувала съм за пудри и фон дьо тени, които хем ти лекуват пъпките, хем ти ги прикриват, но не знам марка. някой?
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Вземи си на Revlon - Color Stay за мазна кожа, ще ти свърши добра работа.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    но ме притеснява че на опаковката (шишенцето) на Ревлон пише за нормална и суха кожа
    те са 2 .... вземи другия - за мазна/комбинирана кожа

http://wonderfulwortelworld.files.wo...pg?w=266&h=340

Голям фен
    Аз използвам на Импала за мазна кожа-в едно шишенце с помпичка е
    Доволна съм,за цената си е наистина добър.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Доскоро имах този проблем и ползвах ФДТ на Манхатън от серията за мазна и проблемна кожа. По принцип е наистина добър. Покрива много добре и издържа дълго време, но след 2-3 месеца редовно ползване си навлякох куп проблеми на кожата заради него. Порите ми бяха толкова запушени, че нямаше накъде, затова просто спрях да си слагам такива неща и кожата ми светна за 2-3 седмици.
    Сега ползвам кремче Кларина(на билкова основа, струва 2-3 лева) и нямам никакви проблеми, и се радвам, че не ми се налага пак да слагам грим.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Винаги съм била с много суха кожа или в най-лощия случай леко мазна в Т зоната.... Ама и нейния ред дойде да се побърка :Д Стана мазничка цялата Пробвах с пудра Импала 3-ка, ама ефекта е малък. (да не говорим,че не намерих по-светла, а тая ми е малко тъмничка) ФДТ абсурд...
    Салицилов спирт 2 пъти на ден, без да си доближавам ръцете до лицето, без кремчета, само с водичка и така, сега си е добре вече
    да и аз това го правя но само вечер ии преди да изляза .. но не помага кой знае колко ... краткотрайно е а за пудрана на имплата не ми харесва.. 2 ми е много бяла 3 е прекалено оранжева

Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    те са 2 .... вземи другия - за мазна/комбинирана кожа

http://wonderfulwortelworld.files.wo...pg?w=266&h=340
    благодаря ти :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си