.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Подходяща ли е 90 дневната диета за 14 годишен?

Никъде не намерих дали е подходяща за хора на моята възраст.
    Вие как мислите?

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Мисля, че преди каквато и да е диета е хубаво да се консултираш с личен лекар.

Физическото ми състояние е добро.Просто на този етап от развитие се чудя дали е добре да предприема нещо такова?

Супер фен Аватара на fatrat
    сам си противоречиш шишко.Щом състоянието ти е добро не би трябвало да спазваш диети

Супер фен Аватара на Djuff
    Не.Ако си твърде дебел се консултирай с диетолог или лекаря ти.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не само 90 дневната,но и всички
    останали диети не са подходящи
    за подрастващите тийнейджъри..
    Както ти казаха - Ако имаш "проблеми"
    с теглото си,се консултирай с диетолог..
    Това ще е най-правилното решение
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Защо всички се хващат за диетата?!Може значително да си спестиш гладуването/лишението,но просто трябва да започнеш да тренираш нещо.Започни с бягане в парка/сутрин/,коремни преси и тн.

За храната:избягвай газираното,сладкото,мазнот о,тестеното и наблягай на плодове и зеленчуци,риба,пилешко/без кожата/,яйца + МНОГО ВОДА!

Успех!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ако нямаш здравословни проблеми няма да те убие
    В смисъл има някои хора с такива крехки организми, ама няма да умреш от това, а и тая диета не е някаква да се гладува и т.н., така че няма проблем според мен

Супер фен
    Град
    София
    Аз съм напълно против мнението на KumchoValcho! Според мен всякакви диети първо не са подходящи са подрастващи тийнове, но и напълно излишни и безполезни! Ако имаш проблеми с килограмите се консултирай с диетолог или с личния ти лекар! А и ти си поредният пубер, който не е чувал друг вариянт за сваляне на килцата!? Диетата само ще стресира и наруши организма ти! Можеш да отслабнеш не само като гладуваш и да лишаваш тялото си от различни храни! Ти не си ли чувал за спорт бе, за плодове, зеленчуци, разнообразно и здравословно хранене... Ти от коя планета си паднал, че неможеш да осъзнаеш, че си на 14...
    ...и искаш да подлагаш здравето си на такъв стрес и натоварване! Забрави ги тия диети ами вземи да спортуваш + разнообразно и здравословно хранене!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на fatrat
    а защо всички въпзриемате диетата като синоним на непълноценно хранене и лишение.МАЙ ВИЕ трябва да научите какво е диета и тогава да говорите!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Аз съм напълно против мнението на KumchoValcho! Според мен всякакви диети първо не са подходящи са подрастващи тийнове, но и напълно излишни и безполезни! Ако имаш проблеми с килограмите се консултирай с диетолог или с личния ти лекар! А и ти си поредният пубер, който не е чувал друг вариянт за сваляне на килцата!? Диетата само ще стресира и наруши организма ти! Можеш да отслабнеш не само като гладуваш и да лишаваш тялото си от различни храни! Ти не си ли чувал за спорт бе, за плодове, зеленчуци, разнообразно и здравословно хранене... Ти от коя планета си паднал, че неможеш да осъзнаеш, че си на 14...
    ...и искаш да подлагаш здравето си на такъв стрес и натоварване! Забрави ги тия диети ами вземи да спортуваш + разнообразно и здравословно хранене!
    Доста крайно изказване относно разнообразната храна. Може би ти наистина не знаеш, че в тази диета, за която пита авторът човек яде АБСОЛЯТНО всичко.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не, мамка му! Всички диети са ВРЕДНИ за здравето на тийнейджърите до 18 години. Разберете най-сетне, че само си тровите здравето за нищо! Набутайте си го това в главата и се харесвайте такива, каквито сте. Диеттите са за хора, които искат да свалят 20-30 кг примерно, а не 5 , защото някоя й е казал, че е дебела. Писна ми бе хора, смешни сте. Всяка втора тема: "На 15 съм, висока съм 170 см и тежа 50 кила. Мисля да направя 90 дневната диета, защото се мисля за дебела. Вие какво мислите" Като искате да отслабнете - спорт и ОГРАНИЧЕНО хранене, а не 20 грама бяло месо, 50 грама маруля, 1 грам хляб и 5 литра вода. Най - малкото е че тялото ви се развива в момента и е страшно вредно да правите диети. Като станете на 20 и се мислите за дебели - правете каквото искате. Но аз и тогава ще съм против !
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    София
    Не е добре никви диети по-конкретни да спазваш на тая възраст,щото растеш и трябва да си набавяш всички витамини,минерали и т.н.За пореден път казвам-спорт му е макята.

Супер фен Аватара на fuckme
    според мен да.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Пловдив
    На 14 години диетите трябва да си останат мит Запиши се на нещо, плуване, карате, лека атлетика... нещо, което ти е приятно и интересно. Внимавай с храната като количество и качество, но за да се развиваш нормално ти трябват всички вещества. Не тормози тялото си толкова рано, има много по-добри начини
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на katericArofl
    "Не на диетите " казаха слабите хора.. На чужд гръб и 100 тояги са малко. И преди съм забелязвала,че ако при теб нещо си е наред примерно и някой др има проблем всички почват да го убеждават в противното.. така имам идна позната, която не е дебела, но определено ще изглижда по-добре - 3,4 кг поне, а останалите постоянно и повтарят, че е слаба и да забрави за диетите... това беше леко лирическо отклонение

Не виждам причина да не можеш да спазваш диетата, познавам и други, които на твоята възраст са я правили.. живи и здрави..
    Естествено, че ако имаш кг за сваляне трябва диета и спорт..

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Хей, хей първо не нападайте така и за диетата не се подлагай на такива неща колкото и всичко да се яде диетата изобщо не е полезна за тийн-ове Просто намери време за спортуване и ограничи и разнообрази храненето си.Мисля че на този етап това ще ти помогне.Плуването ужасно много помага една моя позната отслабна доста след като цяло лято ходи на плуване [/i]

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

сега е есен..

Искам съвет от вас.Значи аз съм 41 кг всички ми казват,че съм слаб,само че корема ми изглежда като на човек,който тежи 50 кг. Ръцете и краката ми са слаби,само че корема не си го харесвам.И се чудя,чрез отслабване ли ще го оправя или чрез коремни преси и прочие?Не ям мазно,ям хлям,защото без хляб не мога,умирам от глад ако не ям хляб.Сладко не ям,ям плодове и зеленчуци.Пия много вода.Според вас да отслабна още малко,или да наблегна на коремни упражнения,за да оправя корема?

Град
    Ивагакуре
    Аз ПА мисля, че не ти е времето за диети.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Аз ПА мисля, че не ти е времето за диети.
    еми давай да си ходи дебел
    точно заради този начин на мислене има толкова затлъстяли.. сега не му е времето или започвам от утре..

Град
    Ивагакуре
    Оо, съжалявам .. явно не съм прочела, че е дебел.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Оо, съжалявам .. явно не съм прочела, че е дебел.
    aaa ама и аз не съм прочела.. предполагам ( щом е стигнал чак до 90 дневната .. )

Най-добрия вариант - забравяш за чипсове, мазнотии, полуфабрикати и всякакви боклуци! Разнообразно и здравословно хранене, колкото можеш повече плодове и зеленчуци, тъкмо и зимата да не се разболееш И някакъв спорт задължително ... Успех

Ами като съм в училище к'во да ям?Там само няк'ви боклуци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си