- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гънки по лицето.
Здравейте,имам един огромен проблем.Така,единственото нещо,което не ми харесва в лицето ми,а и наистина не го прави красиво,е едни гънки,който като се усмихнеш,се получават.Получили са ми се,не са бръчки,но от мн усмихване,са се получили,имате ли идея как да ми махна,ще кача примерни снимки: (ТОВА НЕ СЪМ АЗ,А ГИ НАМЕРИХ В GOOGLE,НО ПОЧТИ ТАКА СА И МОИТЕ)Моля ви,ако знаете,кажете как.
И аз имам такива гънки, просто е нормално... Особено ако си по-пълна в лице. На мен лично са ми по рождение, но не ми правят особено впечатление. :P
Е тва са мимически бръчици, даже след някоя и друга година ще ти се задълбочат и ще се забелязват повече.
Използвай някакъв по-лек крем против бръчки / за изглаждане /..
Не очаквай просто да изчезнат , защото предполагам това са мимически бръчки. Действай , защото предполагам с времето ще се задълбочават , няма да изчезват.
To infinity and beyond.
Е то май всеки има![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мислих,че съм единствената с тоя проблем,защото моите приятелки нямат такива проблеми..ще следя темата!
Моите гънчици обаче са аааааадски забележими..така че..моля ви предложете нещо,което да успешно да ги изглади![]()
![]()
![]()
Шашкаш се за глупости, това е при всеки съвсем нормално е.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абе това мисля, че на почти всеки му се получава като се усмихне.
И аз ги имам и ми е много гадно , чак ми иде да си ревнакато се погледна на светло .. а иначе вечерта като не се гледат е супер