.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на akibaki

Гънки по лицето.

Здравейте,имам един огромен проблем.Така,единственото нещо,което не ми харесва в лицето ми,а и наистина не го прави красиво,е едни гънки,който като се усмихнеш,се получават.Получили са ми се,не са бръчки,но от мн усмихване,са се получили,имате ли идея как да ми махна,ще кача примерни снимки: (ТОВА НЕ СЪМ АЗ,А ГИ НАМЕРИХ В GOOGLE,НО ПОЧТИ ТАКА СА И МОИТЕ) Моля ви,ако знаете,кажете как.

Супер фен
    И аз имам такива гънки, просто е нормално... Особено ако си по-пълна в лице. На мен лично са ми по рождение, но не ми правят особено впечатление. :P

Други?

Е тва са мимически бръчици, даже след някоя и друга година ще ти се задълбочат и ще се забелязват повече.

Много ме успокои..

Мега фен Аватара на Infinity
    Използвай някакъв по-лек крем против бръчки / за изглаждане /..
    Не очаквай просто да изчезнат , защото предполагам това са мимически бръчки. Действай , защото предполагам с времето ще се задълбочават , няма да изчезват.
    To infinity and beyond.

Е то май всеки има
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мислих,че съм единствената с тоя проблем,защото моите приятелки нямат такива проблеми..ще следя темата!
    Моите гънчици обаче са аааааадски забележими..така че..моля ви предложете нещо,което да успешно да ги изглади

Цитирай Първоначално написано от uBkA
    Мислих,че съм единствената с тоя проблем,защото моите приятелки нямат такива проблеми..ще следя темата!
    Моите гънчици обаче са аааааадски забележими..така че..моля ви предложете нещо,което да успешно да ги изглади
    +++

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Шашкаш се за глупости, това е при всеки съвсем нормално е.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Абе това мисля, че на почти всеки му се получава като се усмихне.

И аз ги имам и ми е много гадно , чак ми иде да си ревна като се погледна на светло .. а иначе вечерта като не се гледат е супер

Всеки има такива гънки , не се хващай за глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си